Equip og co. er nu klar til Copenhagen Showdown.

Preasy Rising spiller sig tættere på Bella Arena

I den åbne kvalifikation til Copenhagen Gaming Week var Preasys akademihold stærkest i den danske kvalifikation.

Om en uge går det løs til Copenhagen Showdown, som er sidste stop inden Copenhagen Gaming Week-turneringen, hvor Astralis og NIP venter, og nu kender vi de fire hold, som skal dyste om de to pladser i hovedturneringen.

I de åbne kvalifikationer i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har i alt 35 hold, heraf fem hold i Danmark, prøvet lykken, og i Danmark var det Preasy Rising, som løb med pladsen.

På vejen mod kvalifikationssejren gjorde de det først af med XI, inden SERA Esportal blev slået i den afgørende kamp. Desuden var også Maknitude samt Kronjyllands Esport med i kvalifikationen.

I den svenske kvalifikation løb Lilmix med pladsen, mens mixholdet FasTlosE med blandt andre Grus og Apeks Rebels-spilleren Tapewaare på holdkortet tog pladsen i Norge. I den tyske kvalifikation gik ALTERNATE aTTaX hele vejen.

Til Copenhagen Showdown den 11. januar mødes de fire vindere, hvor de to bedste går videre til LAN-kampene, som spilles på scenen i Bella Arena 13.-14. januar.

Der er ikke deciderede pengepræmier på højkant til turneringen. I stedet oplyser arrangøren følgende til Dust2.dk:

Præmien for de kvalificerede hold er den unikke chance for at spille mod to tophold som Astralis og NIP på en BLAST-scene. Ydermere kan de også nyde en all-inclusive oplevelse i København under Copenhagen Gaming Week-weekenden, inklusiv transport, hotel, forplejning, osv.

Copenhagen Gaming Week, hvor der foruden CS2-turnering også vil være messe, cosplay og meget mere, løber af stablen fra 12.-14. januar.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.