jks takkede nej tak til BLEED.

Bænket G2-stjerne afslog kassad-projekt

G2-stjernen jks takkede pænt nej tak til BLEED.

kassad, som står i spidsen for den singaporeanske BLEED-projekt, har ikke noget imod at dele, hvilke spillere han har haft dialog med.

Blandt andet har den tidligere Renagades-træner været på tasterne, og afsløret, at han tilbudte en plads på holdet til jks, der angiveligt skulle have takket pænt nej tak.

Det afslørede kassad nytårsaftensdag på X.

jks blev bænket i G2 i november til fordel for en gammel kending i form af nexa. Angiveligt skulle G2 have ghostet jks i perioden op til udskiftningen.

Australieren mangler derfor stadig at finde et nyt hjem frem mod 2024-sæsonen og den kommende major i København, der efterhånden er ved at være lige rundt om hjørnet.

Handel om svensk talent gik i vasken

Udover at have afsløret jks-tilbuddet, har kassad desuden bekræftet på X, at det svenske talent maxster var meget tæt på at blive BLEED-spiller.

Handlen gik dog i vasken, da han var registreret som udskifter for NIP til majoren i København, hvlilket komplicerede tingene, og PGL kom desuden aldrig med et konkret svar på situationen.

BLEED-startfemmeren er trods alt snart ved at være på plads, da kun to spillere mangler på holdkortet, da man for nylig præsenterede både CeRq og faveN.

BLEED består af:

  • Sverige hampus

  • CeRq

  • faveN

  • kassad (Coach)

#1(Med 1 svar)
2. januar 2024 kl. 08:52
aGk
Dust2TV sub
Man kan sige hvad man vil om kassad som person, men synes sgu at den er transparans er fed. Hellere få det fra coachen end meme-leakere på twitter.
#2(Med 0 svar)
2. januar 2024 kl. 11:37
Unlucky-Luke
+1
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.