frozen kom til MOUZ i foråret 2019.

MOUZ siger farvel til riffelstjerne

Efter fire og et halvt år i MOUZ-trøjen er frozen nu fortid i den tyske organisation.

Alt godt har som bekendt en ende, og frozens tid i MOUZ er nu kommet til sin afslutning.

MOUZ har mandag middag annonceret, at den 21-årige slovak er færdig i organisationen.

I sin tid i MOUZ har frozen blandt andet vundet ESL Pro League to gange samt Flashpoint 3, hvor han desuden blev kåret til MVP af HLTV. I 2022 løb han desuden med en 17. plads i HLTV's kåring af de 20 bedste spillere i verden.

frozen er senest kædet kraftigt sammen med FaZe som afløser for Twistzz, der i sidste uge meldte sin afgang fra organisationen. Her vil han i så fald blive genforenet med karrigan og ropz, som han har spillet sammen med i MOUZ, hvor FaZe-duoen var tidligere.

Ifølge HLTV har FaZe allerede registreret frozen på deres holdkort til BLAST Premier World Finals i Abu Dhabi.

Dermed blev weekendens Elisa Masters i Finland sidste turnering i MOUZ-trøjen for frozen. Her røg MOUZ-mandskabet ud i gruppespillet.

MOUZ er nu:

  • siuhy

  • torzsi

  • Jimpphat

  • xertioN

  • Danmark sycrone (Coach)

#1(Med 0 svar)
4. december 2023 kl. 14:16
Lunar
Værd at nævne at faze allerede har meldt ham til hos dem til blast.
#2(Med 0 svar)
4. december 2023 kl. 23:26
9ne
Synes det er vildt, at han stadig kun er 21, føler virkelig han har været med i mange år efterhånden, det er virkelig en ung spiller med ekstrem meget erfaring.
#3(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 04:06
DOMINA7HOR
Det er et kæmpe tab for MOUZ, sådan lige umiddelbart, men omvendt kan det også give mere plads og frihed til siuhy. De er i forvejen også godt dækket ind til fremtiden med xertioN og Jimphhat på rifler-positionerne, som er to kæmpe talenter.

Kan egentlig godt se Brollan som fast mand på dette hold, hvor siuhy så i stedet får mere impact, akkurat som han havde hos GL. Brollan har erfaringen og kan sagtens gå ind og spille nogle af de lidt mere utaknemmelige roller. Måske det endda kunne give Brollan lidt nyt liv og sin anden ungdom i CS-verdenen.

Ellers kunne lauNX også være en mulighed. jks lige så, om end jeg tror, at han genforenes med kassad i BLEED. Desværre for Sprout, så kunne cej0t også være en oplagt erstatning.
Bliver det hverken Brollan, lauNX, jks eller cej0t, så kunne det være ret fedt hvis de gav sirah chancen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.