frozen genforenes med karrigan.

Medie: Her er Twistzz' erstatning

FaZe har den slovakiske stjerne fra MOUZ på holdkortet til BLAST Premier World Final ifølge HLTV.

Fredag aften forlader Twistzz holdet og dagen efter har FaZe allerede sikret sig en erstatning i form af frozen, erfarer HLTV.

Ifølge HLTV, så har organisationerne allerede accepteret, at FaZe kan købe frozen fri af sin kontrakt før tid. FaZe har allerede skrevet frozen på holdkortet til BLAST World Final inden deadline, som stod for skud mandag den 4. december.

Den slovenske stjerne er ikke ubekendt med spillerne fra FaZe, da han tidligere spillede under vingerne hos karrigan i MOUZ, hvor også ropZ var på holdkortet.

frozen har allerede samlet sig nogle flotte trofæer i sin tid hos MOUZ, da blandt andet tæller sejre i ESL Pro League sæson 10 og 18, cs_summit 5 og CS:GO Asia Championsship 2019. Derudover havde frozen et stort år i 2022, hvor han blev kåret som den 17. bedste spiller på HLTV's top 20 rangliste.

MOUZ har skrevet svenske brollan på holdkortet som stand-in for frozen. Det er ikke annonceret, om den bænket NIP-spiller købes fri af sin kontrakt.

frozen og brollan skal spille deres første kamp i de nye trøjer for første gang, når de skal i aktion ved BLAST Premier World Final i Abu Dhabi, som foregår mellem den 13.- og 17. december.

FaZe består nu af:

  • Danmark karrigan

  • rain

  • ropz

  • broky

  • frozen

  • NEO (Coach)

#1(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 12:19
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
frozen har også været virkelig varm i 2023, så det er en fin erstatning! Jeg er dog spændt på, hvad der sker, hvis FaZe/Col bliver ejet af samme selskab. Hvem ryger så?
#2(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 18:13
RAF
Ropz og frozen var også en stærk duo i Mousesports
#3(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 07:39
DOMINA7HOR
Stærk erstatning, når det nu skulle være. Han kender både karrigan og ropz, og derudover er han bare brandvarm, og kan gå direkte ind og gøre en forskel.

Det er i hvert fald ikke FaZe, som kommer svækket ud, men nærmere MOUZ.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.