Sashi, der står med trofæet efter sejren over CEPTER BITSKINS.

Her er de bedste spillere fra slutspillet i POWER Ligaen

Astralis Nexus var værter for en spændende afslutning i POWER Ligaen.

Her var det Sashi, der fik løftet trofæet efter et kæmpe brag af en finaledag i POWER Ligaen.

En kold decemberdag i København, hvor gaderne er ved at blive prydet med julebelysning, der skal forberede byen på højtiden, skulle nogle af de kommende stjerner inden for den danske CS-scene kæmpe om titlen i POWER Ligaen.

Øjnene var klisteret til skærmene i lokalerne i Astralis Nexus, da det på den kolde lørdag, decemberdag, blev en kendsgerning, at Sashi kunne kalde sig mestrene af sæson 24 i POWER Ligaen.

Selvom Sashi løber med titlen, så var spillerne med de højeste ratings i slutspillet tre spillere fra CEPTER, som figurerer i top tre. CEPTER havde kæmpet sig til en finaleplads, da de startede dagen ud med en sikker sejr over Atlantic, hvor de vandt kampen 2-0.

Her er det leakz, der førte an med en rating på 1.26 og lige i hælene, er holdkammeraterne brzer og LUMSEN med ratings på 1.21 og 1.20.

Den spiller fra Sashi med højeste rating er nut nut med en rating på 1.16, mens sæsonens MVP i POWER Ligaen, n1Xen havde en rating på 1.12 i slutspillet.

Derudover fik Astralis Talent-duoen kiR og kroK vist sig godt frem med nogle gode individuelle præstationer i deres kamp mod Sashi i den første semifinale, som endte med et nederlag. Trods nederlaget fik kroK en rating på 1.20, mens kiR havde en rating på 1.12.

Her er de otte spillere med de højeste rating i slutspillet:

  • leakz - 1.26

  • brzer - 1.21

  • LUMSEN - 1.20

  • kroK - 1.20

  • nut nut - 1.16

  • kiR - 1.12

  • n1Xen - 1.12

  • Gnøffe - 1.07

#1(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 15:32
DOMINA7HOR
brzer redemption! Og var det ikke nut nuts første "store" LAN? Synes jeg HUNDEN nævnte noget om. I så fald, så er det noget af en LAN entré.

kiR tager den på rutinen, mens leakz og kroK viser igen, at det er to spillere vi kan godt have store forventninger til. Der er gods i de knejter!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.