Foto: ECSTATIC

"Det er en drøm, der går i opfyldelse"

ECSTATIC-spilleren glæder sig meget til at prøve kræfter af til en tier 1-turnering.

Når Heroic drager til Abu Dhabi for at spille årets sidste tier 1-turnering, BLAST Premier World Final, bliver det blandt andet med med salazar på holdkortet.

Den bare 19-årige AWP'er får nemlig chancen som vikarierende AWP'er for Danmarks næstbedste hold, der fortsat ikke har fundet en erstatning for cadiaN.

salazar selv var også overrasket, da han blev kontaktet.

Det føles fantastisk (at få chancen, red.). Jeg blev selvfølgelig meget overrasket, da jeg blev kontaktet af Heroic, men det er fedt at blive anerkendt for alt mit hårde arbejde, fortæller salazar til Dust2.dk.

ECSTATIC-AWP'eren har tidligere prøvet at spille turneringer i udlandet, men aldrig nogensinde en vaskeægte tier 1-turnering.

Og det glæder salazar sig virkelig til.

Jeg glæder mig utrolig meget. Følelsen af at være til en tier 1-turnering og spille mod nogle af de bedste i verden, glæder jeg mig utrolig meget til. Det er lidt en drøm, der går i opfyldelse, slutter AWP'eren med.

#1(Med 0 svar)
28. november 2023 kl. 18:23
Ember
Fortjent chance!
#2(Med 0 svar)
28. november 2023 kl. 19:02
Ahmed
Stadigvæk en upgrade rent AWP mæssigt.
#3(Med 0 svar)
28. november 2023 kl. 21:36
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kan man godt være Danmarks næstbedste hold med et holdkort bestående af reelt 2 faste spillere, 1 indtil nytår og standin til låns?

Never the less. Kæmpe chance at få for at vise sig frem. Det bliver en kæmpe oplevelse og han skal virkelig huske at nyde det!
#4(Med 0 svar)
29. november 2023 kl. 00:44
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
jason noodlehair shooting star
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.