Staehr var vild med de kinesiske fans, men det blev lidt for meget til sidst.

Staehr: "Kinesiske fans er de vildeste"

I dette første af et to-delt interview fortæller Staehr om hans personlige gennembrud for Astralis ved CS Asia Championship 2023. Anden del sætter fokus på BLAST Premier Fall Final 2023.

Dust2.dk i Royal Arena

CS Asia Championship 2023 er Staehrs bedste event for Astralis indtil videre. Det unge talent blev hentet til organisationen som den næste store ting fra Danmark, men han havde ikke formået at indfri de store forventninger indtil turneringen i Kina.

Vi spurgte ind til Staehrs egen oplevelse af eventet, og hvad der gjorde, at han kunne brillere.

Det var et fedt event. Det var lidt anderledes, for det var ikke ESL eller BLAST. Det var også første gang, jeg var i Kina, så det var meget fedt.
Angående at det var et godt event for mig, der tror jeg det var sådan, at det var et meget chill event for os, altså vi tog det i vores eget tempo. Træningen dernede var lidt anderledes, for der var kun asiatiske hold, så det var lidt sværere at finde træninger, men det passede mig egentlig ret godt, synes jeg faktisk.

Så der var lidt mindre pres på, måske?

Nej, det var stadig en stor turnering med store hold, men igen, jeg føler ikke, at der er pres på så tit. Vi snakker meget om, at vi spiller vores spil, og vi er jo glade for, at vi når slutspillet. Vi har nået slutspillet i alt, vi har spillet indtil videre.
Forhåbentlig kommer vi snart videre end slutspillet. Måske kan vi vinde noget og komme i nogle finaler og sådan noget.

Det var ikke de store ændringer på holdet, der gjorde, at Staehr brillerede, og han vil derfor ikke love, at det er den nye standard for ham, selvom vi selvfølgelig håber på det.

Det er ikke fordi, jeg havde ændret noget som sådan. Jeg havde haft en del fokus på nogle af de ting, jeg havde manglet i træning, som jeg også synes, jeg havde forbedret en del. Og så tror jeg også bare, at ja, man har selvfølgelig nogle bedre events end andre.
Jeg tror ikke, at det er den standard, jeg kan holde, eller noget jeg kan love, at jeg holder fremover 100 procent.

Kan du løfte sløret for, hvad det var, du har arbejdet på?

Nej, helst ikke. Men det var sådan en personlig ting. Hvilke fejl jeg måske havde eller manglede lidt inde på serveren, både for mig selv, men også for at gøre holdet bedre. Så ja, der har vi alle sammen selvfølgelig noget, vi arbejder med, og det føler jeg, at jeg har arbejdet ret godt med.

De vildeste fans

Som en del af mediedagen blev spillerne fra Astralis klædt ud i traditionelle klæder fra Kina og gik en tur ned ad gaden, hvor de tiltrak sig stor opmærksomhed.

Vi gjorde det midt ude på gaden, da vi tog de billeder der. Så der stod nok måske 50 mennesker og bare kiggede på og lavede lidt sjov med os og tog nogle videoer og sådan noget.
Men generelt så er de her fans i Kina det vildeste jeg har prøvet 100 procent. Og jeg har også været i Brasilien. Så det må jeg sige, det var en stor oplevelse.

Altså der står kinesere nede i lobbyen, når man skal ud af hotellet og bare venter på, at man kommer ned. Og så stormer de bare én, når man skal ud af hotellet.

Det var en stor oplevelse. Det var lidt for meget til sidst, men igen, hvis de gerne vil have billeder og autografer, så skal man også have forståelse for det. Så man tog sin tid og gjorde det selvfølgelig.

Astralis ved CS Asia Championship 2023.

Staehr og Astralis spiller deres første kamp ved BLAST Premier Fall Final 2023 mod Complexity. Kampstart er sat til kl. 19:00, men ændringer i tidsplanen kan forekomme.

Hvad Staehr tænker om vetoen i den kamp kan du læse om i anden del af vores interview med det unge talent, der udgives senere i dag.

#1(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 14:23
Udknud
Staehr: "Forhåbentlig kommer vi snart videre end slutspillet. Måske kan vi vinde noget og komme i nogle finaler og sådan noget."

Han lyder jo ikke ligefrem som en der selv tænker han er på vej ud.

Og så er Staehr jo også at finde på Dev1ce' dreamteam:
youtube.com/shorts/2QKE4Kcdvlw

Måske er det ikke så sikkert det bliver Buzz som bliver? Hmm... :)

Nøj det bliver spændende at se annonceringerne efter Blast!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.