Søger du hold til næste sæson?
01D : 18T : 02M : 34S
Qikert vandt majoren i Rio under Outsiders-banneret.

Lejeperiode ovre: Tilbage på bænken

Efter et par måneder hos Into the Breach er Qikert tilbage på bænken i Virtus.pro.

Tilbage i september blev Qikert, som er mest kendt for sin tid under Outsiders- og VP-banneret, udlejet til engelske Into the Breach.

Det endte dog med at blive til et kort lejeophold, da han allerede er færdig hos Into the Breach og vender tilbage på bænken i Virtus.pro.

Det skriver Virtus.pro på X.

Under opholdet i Into the Breach fik Qikert prøvet kræfter af i en uvant rolle som ingame leader, og det er en rolle, han er åben for at fortsætte i.

I fremtiden vil jeg ikke længere spille for Into the Breach. Det er trist, men denne oplevelse har lært mig, at jeg gerne vil være ingame leader i fremtiden, fortæller Qikert til HLTV.

Torsdag middag skal Into the Breach i aktion mod Project G i CCT East Europe Series 4, hvori holdet stiller op med Thomas, som var en del af holdets mirakuløse major-præstation i Paris.

Into the Breach består derfor nu af:

  • rallen

  • CRUC1AL

  • misutaaa

  • Bymas

  • Juve (Coach)

#1(Med 0 svar)
16. november 2023 kl. 03:17
DOMINA7HOR
Mon ikke han får lov, at prøve sig selv af som IGL hos et CIS-hold i den nærmeste fremtid? Dygtig spiller med masser af erfaring.
Der er allerede sat en stor rokade igang på CIS-scenen, især hos flere russiske hold, hvor udskiftningerne er godt igang. Så der kan meget vel komme en åbning for ham et eller andet sted der.

ITB har i øvrigt spillet med bodyy i nogle kampe, inden Thomas igen er kommet med ombord. Den bænkede Falcons-spiller, er angiveligt stadig en konkret mulighed for dem, om end han eftersigende ikke ønsker at være IGL.
#2(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 04:12
DOMINA7HOR
Opdatering: Qikert er tæt på at skifte til PARIVSION, mens ITB angiveligt erstatter ham med bodyy. Derudover lurer ITB eftersigende også på, at skifte CRUC1AL ud med afro.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.