Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 14M : 24S

Nedrykningstruet IGL: "Så må vi fortsætte det hårde arbejde og kæmpe os op igen"

MASONIC Academy skal bruge et mirakel mandag aften.

Det ser skidt ud for MASONIC Academy.

Inden den sidste spillerunde, som bliver afgjort mandag, ligger MASONIC-spillerne sidst i POWER Ligaen med blot tre point efter 11 kampe, og de har tabt fire kampe i træk.

Til trods for manglen på point, så er alt dog ikke negativt, fortæller holdets IGL, Ch4se, til Dust2.dk forud for sidste runde.

Det har jo helt klart været en svær sæson. På trods af det niveauskifte, der er sket for os alle fem, har vi spillet med i flere kampe og har også været rigtigt tæt på flere gange. Vi mangler nogle gange de sidste 5%, men det er jeg sikker på, vi får bygget på i fremtiden, fortæller kaptajnen.

Selvom det ikke er blevet til mange point, holdet har kunnet tage med hjem, så har de dog fået en hel masse andet ud af sæsonen, som fortsat ikke er helt slut endnu.

Vi tager rigtigt mange gode ting med fra denne sæson, som kommer til at gavne os rigtigt meget i fremtiden. Erfaringen, som er rigtig vigtigt for os, men lige så meget det indblik, vi har fået i, hvad der skal til for at spille med, og hvad det kræver.

Mirakel kan sikre overlevelse

Det ser rigtig, rigtig svært ud for MASONIC Academy inden den sidste spillerunde, men rent matematisk kan det godt lade sig gøre at sikre en chance mere og ende i relegation i stedet for direkte nedrykning.

Ender Ch4se og kompagni med tre sejre mandag aften, mens Exzentriq taber begge deres opgør, vil de to hold slutte på samme antal point, men MASONIC Academy vil være bedre indbyrdes med én runde, hvorfor de sender larsens tropper ned i 1. division.

Den svære situation påvirker da også MASONIC-kaptajnen, som dog stadig går ind med samme tilgang som tidligere.

Selvfølgelig er det noget, man helt naturligt kommer til at tænke over, og det er klart, det har en betydning. Men det påvirker ikke den vilje, vi går ind i hver kamp med for at vinde.

Vi spiller for at vinde, så selvfølgelig vil det være skuffende at rykke ned, men vi er et ungt hold, så hvis vi rykker ned, er det jo bare sådan, det er, og så må vi fortsætte det hårde arbejde og kæmpe os op igen. Andet er der jo ikke at gøre, slutter IGL'en af.

MASONIC Academy møder mandag Atlantic, XI Esport og Astralis Talent, som alle kæmper for slutspilsbilletter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.