Efter betalingsproblemer: Nu taler ejeren ud

Linx Legacys ejer fortæller om betalingsproblemerne til Dust2.dk.

Onsdag blev Linx Legacy hængt ud på X, da LCA Broadcasting offentligt beskyldte den danske organisation for ikke at have betalt regninger til tiden.

Efterfølgende kontaktede Dust2.dk Linx Legacys ejer, Lui Børgesen, for at høre nærmere om situationen og få svar på, hvorfor organisationen ikke har betalt deres regninger.

Vi har desværre mødt et uforudsigeligt problem med en investor, som ikke har overholdt sin aftale, hvilket nu har resulteret i, at organisationen ikke har kunnet betale sine regninger til tiden.

Det er selvfølgelig dybt beklageligt, og vi arbejder hårdt på at rette op på problemet, fortæller Lui Børgesen til Dust2.dk.

I opslaget på X fra i onsdags fortalte LCA Broadcasting blandt andet om, hvordan deres beskeder til Linx Legacy ikke var vendt tilbage på beskeder vedrørende den manglende betaling.

Det skyldes dog ikke, at organisationen har ignoreret LCA Broadcasting, fortæller Lui Børgesen, som dog indrømmer, at der har været lang svartid.

LCA Broadcasting beskriver det selv rigtigt godt - situationen er i sandhed utrolig ubehagelig og ikke mindst ubelejlig for alle involverede parter.

Det har været med mellemrum og lang svar tid, men vi har aldrig "ghosted" eller decideret ignoreret LCA.

Dust2.dk ville desuden gerne have spurgt Lui Børgesen, hvad Linx Legacy konkret har gjort for at undgå, at det sker igen, hvordan det kan stå og falde med én investor, såvel som hvorfor organisationen ikke har svaret hurtigere, når de har haft et økonomisk udestående med LCA Broadcasting.

Lui Børgesen er dog ikke vendt tilbage med svar på disse spørgsmål.

#1(Med 2 svar)
10. november 2023 kl. 15:40
brink
#2(Med 0 svar)
10. november 2023 kl. 16:00
zEden
damn
#3(Med 0 svar)
10. november 2023 kl. 18:12
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Av. Det tegner ikke alt for godt.
#4(Med 0 svar)
10. november 2023 kl. 18:26
wazer
Svans af en organisation, hvis det hele skal falde på en investor, netop ham selv(blink blink), direkte til grin.

Sjovt man kan vågne op så snart der er dårlig omtale om sit eget værk, så kan der komme svar et par dage efter.

Konklusion, selvfølgelig har du ghostet dem.
#5(Med 0 svar)
12. november 2023 kl. 02:02
zT_Pure
Lui skal stoppe med at drive en såkaldt '"organisation". Han kan tydeligvis ikke finde ud af det, og smider skylden videre på såkaldte "investorer". Hvilke investorer gider smide deres penge i et lille, random, dansk Esport hold? Ingen! Det fuld skizo tanker 😂
#6(Med 0 svar)
12. november 2023 kl. 09:32
ThePolishDane
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nu har jeg jo lidt erfaring med at løbe tør for penge i en esports klub. 🙃.. når man ikke kan betale regninger til tiden, så går man jo konkurs, så må man jo lukke 🤷‍♂️.. vidste ikke vi bare kunne have kørt flames videre 🤣
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.