Dansk organisation hængt ud: Betalte ikke for service

Linx Legacy skylder castere mere end 3.000 kroner.

Siden maj 2023 har Linx Legacy skyldt LCA Broadcasting, som dækker og kommenterer Counter-Strike for organisationer, mere end 3.000 kroner.

Det afslører LCA Broadcasting på X.

Efter gentagende forsøg uden held på at modtage en betaling fra Linx Legacy har LCA Broadcasting fremvist sagen på X.

Her går broadcasting-selskabet i detaljer om, hvordan den danske organisation tilsyneladende har ignoreret LCA's henvendelser, mens de fortsat har ageret aktive på de sociale medier.

I begyndelsen af maj 2023 stoppede vi dækning for en af vores kunder, Linx Legacy, grundet manglende betalinger fra organisationen.

På daværende tidspunkt var kommunikationen god, og vi blev informeret om, at situationen ville blive løst inden længe. Men den 8. november 2023 er LCA Broadcasting stadig ikke blevet betalt over 3.000 kroner gennem fakturarer, vi sendte til Linx Legacy i april og maj.

Dette kommer alt sammen ud, efter kommunikationen blev genetableret i oktober, da vi originalt planlagde at offentliggøre sagen, men siden da er betalingsfrister kommet og gået uden at modtage en fuld betaling.

Imens denne situationen har fundet sted bag om scenen, har Linx Legacy stadig været aktiv ved at hente nye spillere og efterladt et aktivt fodspor på sociale medier.

Vi føler, at dette har efterladt os med ingen anden mulighed end at gøre informationen offentlig for at putte pres på Linx Legacy, så vi kan få fundet en løsning på de manglende betalinger, ligesom vi er meget skuffet over bruddet på professionalisme.

Linx Legacy, som er ejet af Lui Børgesen, har i øjeblikket tre mandskaber, der spiller med i Dust2.dk's POWER Ligaen.

Dust2.dk har taget kontakt til Linx-ejeren for at få en kommentar på LCA Broadcastings udmelding. Lui er ikke vendt tilbage på henvendelsen endnu.

#1(Med 0 svar)
8. november 2023 kl. 22:55
MeRo
Jeg synes det lyder lidt vildt at de er parat til at ødelægge deres omdømme for sølle 3.000 kr.
#2(Med 0 svar)
8. november 2023 kl. 23:01
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Er dette ikke anden gang man hører om Linx Legacy ikke har betalt for noget? Mindes der et drama med et af deres første hold hvor spillerne hellere ikke fik den løn der var aftalt.
#3(Med 0 svar)
8. november 2023 kl. 23:22
9ne
Vildt nok. Har dog også hørt en del rygter omkring Lui og hans måde at gøre tingene på, så som tage lån der ikke bliver vedligeholdt, love lineups/hold guld og grønne skove også ikke holde tingene, som fx betalt liga i esea, men så vælge andre over dem i sidste øje blik, kontrakter der ikke overholdes osv.

Har sltid taget det med et gran salt, men det man bliver da mere tilbøjelig overfor st tro på sådan nogle ting.

Men igen, der er jo altid to sider af historien, og enig med #1, lidt vildt at man skulle ødelægge sit omdømme og organisation for 3000kr.
#4(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 08:49
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det her Linx Legacy startede også med store armbevægelser og en masse fiaskoer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.