Søger du hold til næste sæson?
01D : 19T : 39M : 13S
THREAT ser ikke værdien i at have et hold kun bestående af spillere med samme nationalitet.

THREAT: “Der kommer ændringer på holdet”

Den nye general manager for NIP, THREAT, giver udtryk for, at han vil lave ændringer i NIP.

THREAT som tidligere har været coach for NIP, er vendt tilbage til NIP i en ny rolle som general manager for CS-afdelingen. THREAT har allerede varslet om ændringer på holdet, fortæller han i et interview torsdag aften på NIPs Twitch kanal.

Her får vi et indblik i THREATs planer for holdet. Han siger, at han kigger på at lave ændringer på holdet. Det skyldes, spillernes roller på holdet støder sammen samt mangel på lederskab. Hvilken slags ændringer taler han dog ikke om.

På baggrund af de seneste 6-12 måneder, hvor vi har været gennem en svær periode, har jeg selvfølgelig valgt at kigge på ændringer på holdet.
Spillerne ved det. Specielt når vi skal i gang med CS2. Der har været et tydeligt rollesammenstød på holdet. Det er vigtigt for mig, at alle på holdet føler sig tilpas. Nogle gange kan det blive en undskyldning for spillerne, når de ikke har deres favorit positioner på hver map.

Jeg ser nogle fundamentale problemer på det nuværende hold. En tydelig mangel på lederskab og rollesammenstød. Jeg skal først løse disse problemer og efterfølgende kan vi fokusere på CS2. Der ingen organisation eller hold lige nu i verdenen, som ved hvilket hold, der er det bedste hold om tre måneder.

Derudover løfter THREAT sløret for, at han fremmadrettede vil kigge på talenter fra alle nationaliteter, hvilket betyder, at han ikke satser på en svensk lineup i NIP eller Young Ninjas.

Jeg vil kigge på talenter fra alle nationaliteter, når jeg leder efter spillere. Det betyder, at vi ikke kommer til at have et svensk lineup. Det er et kontroversielt emne specielt på baggrund af NIPs historie.

Når vi kigger på den nuværende verdensranglisten, så er der få nationale hold. Der er Danmark, hvilket er vildt for så et lille land. Der er også russisktalende lande, de har massere af spillere at vælge mellem, samt Brasilien.

Hvilken konsekvenser det får for k0nfig og resten mandskabet, ved vi ikke endnu, da THREAT ikke giver udtryk for hvilken slags ændringer han vil lave.

THREAT har haft en samtale med sine spillere omkring de nuværende udfordringer holdet står over for. THREAT har rådet alle spillerne på holdet, til at vænne sig til ændringerne uanset om de forbliver hos NIP eller et andet hold. Det kan betyde, at vi kommer til at se en ny startfemmer for NIP snart.

Du kan se hele interviewet her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.