Udmelding vedrørende POWER Ligaen og CS2

Dust2.dk's turneringsansvarlige sætter nu ord på, hvad udgivelsen af CS2 betyder for den igangværende sæson af POWER Ligaen.

For nu fortsætter POWER Ligaen og divisionerne i CS:GO, mens der testes og planlægges en så gnidningsfri overgang til CS2 som muligt.

Det betyder, at kampene i POWER Ligaen og divisionerne frem til transferdagen den 18. oktober spilles i CS:GO, mens der arbejdes på højtryk for at anden halvdel af sæsonens kampe kan spilles i det nye CS2.

Sådan lyder beskeden fra Dust2.dk's turneringsansvarlige, Lukas Wiinholt.

POWER Ligaen fortsætter i CS:GO frem til og med den 9. oktober, hvor sidste kamp på denne side af transfervinduet bliver spillet. Dermed har alle hold mødt hinanden en gang og spillet halvdelen af kampene i grundspillet.

Allerede inden sæsonen startede, besluttede vi at indlægge en lang pause i denne sæson for at give os selv mulighed for at skifte til CS2 undervejs, så vi håber, at vi kan få teknikken til at spille i de over to uger, hvor der er pause i ligaen, så vi kan fortsætte i CS2 fra den 23. oktober.

Der er dog rigtig mange ting, som vi skal tilpasse til CS2, og nogle af de løsninger, vi har i dag, skal formentlig laves helt om for at virke, så det er en større proces, som vi endnu ikke har fuldt overblik over.

Vi har selvfølgelig forberedt os så godt som muligt, og særligt sommerferien gik med dette, men vi har ikke haft mulighed for at få at vide, præcis hvordan CS2 ville blive ved udgivelse, og derfor går vi nu i gang med at teste vores liga-system, servere osv. for at finde ud af, hvor tæt vi er på at kunne afvikle kampe i CS2."

Der mangler én spillerunde inden transferdagen den 18. oktober, og det er allerede i den kommende uge. Herfra er der to frie uger, inden det igen går løs den 23. oktober med den anden halvdel af sæsonen.

#1(Med 1 svar)
28. september 2023 kl. 14:53
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Flot udtalelse af Lukas, og forståeligt vi spiller indtil transferperioden…
Vi ses på mandag liga ❤️
#3(Med 0 svar)
28. september 2023 kl. 23:00
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
🦻
#2(Med 0 svar)
28. september 2023 kl. 15:30
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så spændende, og fornuftig måde at løse det på. Glæder mig til at følge med!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.