AaB Esport præsenterer deres nye dansk kvindehold i CS.

AaB Esport præsenterer nyt dansk kvindehold

AaB Esport præsenterede søndag eftermiddag deres nye hold, AaB Female.

På det sociale medie X, har AaB Esport annonceret, at de nu skal have et kvindehold.

Dust2.dk fik en kommentar fra AaB Females ingame leader Céline "Mylle" Rosenlund omkring holdets begyndelse og ambitioner.

Mylle giver udtryk for, at det har været svært at finde det rigtige lineup, men nu har de fundet det rigtige hold, som kan være med til at give de andre danske kvindehold kamp til stregen.

Vi har egentlig været på udkig længe efter et lineup, som vi kunne spille under AaB med. Det har været rigtigt svært at finde den rigtige sammensætning, men vi synes virkelig det lykkes både ingame og udenfor serveren.

Vores ambitioner med holdet er at udvikle os så meget som muligt og opnå resultater, vi kan være stolte af som spillere og hold, samt at styrke den danske kvinde scene. Vi har en helt masse firepower, som er med til at matche de andre kvindehold på scenen, men vi er dog stadig et nyt hold, som mangler at blive spillet sammen. Det kommer til at tage lidt tid.

AaB Female har derudover et mål med at være med i næste sæson af POWER Ligaen, og inden det, får de lov til at prøve deres startfemmer af i en kvalifikationsturnering til de nordiske mesterskaber 2023 for kvinder.

Vi kommer til at deltage til Esport Danmarksturnering for kvinder den 7. oktober i Sørby lokalerne, derudover kommer vi til at spille diverse turneringer, der lige kunne vække interesse, da vi gerne vil udvikle os som hold samt forberede os til at spille i POWER Ligaen.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en coach, men kommer den rigtige, slår vi da klart til. Vi træner ca. 3 gange om ugen, hvor vi varierer mellem scrims og teori. Dew1 har spillet under XI i POWER Ligaen. Chanti har spillet under lno i POWER Ligaen. Jeg har spillet som stand-in i 4. div for et par sæsoner siden.

I August kunne XI Esport præsentere deres nye kvindehold XI Female Gamerpay, som deltager i POWER Ligaens 5. division.

AaB Female holdopstilling ser således sådan ud:

  • Danmark Dew1

  • Danmark Chanti

  • Danmark Mylle

  • Danmark K3sse

  • Danmark Tipsie

#1(Med 0 svar)
28. september 2023 kl. 22:58
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De laver sgu mange fede ting i Aalborg.

Good job!
#2(Med 0 svar)
2. oktober 2023 kl. 15:01
glx0
Syntes nok jeg kunne genkende Tipsie efternavn.
Mon det er acoR's søster.
Bliver spændende at se hvordan det går dem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.