XI Female Gamerpay stiller op i 5. Division

"Vi håber på en liga for kvinder"

XI Female Gamerpay ønsker et større fokus på kvinde-CS, og håber på en kvindeliga i fremtiden.

XI Female Gamerpay deltager i den 24. sæson af POWER Ligaen, hvor de skal spille i 5. Division B.

XI Female har samlet et hold af kvinder med og uden tidligere holderfaring, alle med fælles målsætning om at udvikle sig både som hold og individuelt.

Inden deres første kamp i 5. Division har XI Female Gamerpay deltaget i ESL Impact-kvalifikationen. I en kort kommentar til Dust2.dk fortæller Assistent-coach Andy Lildholdt XI Female Gamerpays planer for holdet:

Vi har netop deltaget i ESL Impact Kvalifikation, hvor vi vinder 2-0 i første kamp, og tabte 0-2 anden kamp. Vores plan er at deltage i så mange turneringer som muligt for at bygge en stærk kerne af spillere.

Vi skal spille med i POWER Ligaens 5. division for at skabe erfaringer og læring, som vi kan tage med videre til andre turneringer. Vi håber på et større fokus på kvindescenen, og håber på en liga for kvinder i fremtiden.

Holdets startfemmer blev præsenteret på X.

XI Female Gamerpay består af Rikzh, holdets IGL, som tidligere har spillet for Obliviate Female. Derudover finder vi på holdkortet Hanz1, som håndterer AWP’en.

Holdets eneste udenlandske spiller oansvarig er rifler og kommer fra Sverige. Hun har tidligere stillet op for Venary Female.

De to nyeste tilføjelser på holdet, er Dang Xia, som har spillet for Guap, og sidst, men ikke mindst Maline, der tidligere også har spillet for Obliviate Female. Dang Xia og Maline vil sammen med oansvarig udfylde de sidste roller på holdet.

Holdet har 2 coaches tilknyttet, Nick "TyRaNT" Andersen og Andy "AlbinoDuck" Lildholdt, som skal være med til at guide kvinderne i deres udvikling.

POWER Ligaen skydes i gang på mandag den 11. september. XI Female Gamerpay spiller deres første kamp i 5. division onsdag den 13. september, hvor de står over Femmøller Alea.

Kampen vises live på Twitch onsdag kl. 20:00.

XI Female Gamerpay består af:

Danmark Rikzh
Danmark Hanz1
Danmark Dang Xia
Danmark Maline
Sverige oansvarig

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.