"På en god dag kan vi slå alle hold i denne gruppe"

MultiHunters' IGL sætter ord på holdets ambitioner og de to første nederlag.

POWER Ligaen-sæsonen er endelig skudt i gang, og det blev den allerede tirsdag for 2. divisionsholdet MultiHunters.

Her blev det dog til to nederlag til henholdsvis XI Esportal og Esport Harte Omega, og det snakkede holdets IGL, Rog3r, med Dust2.dk om, da vi interviewede ham onsdag inden holdets to kampe.

Det var en rigtigt ærgerlig start på sæsonen. Vi smider en komfortabel føring mod XI Esportal og taber 14-16. Det var et rigtigt hårdt nederlag, som jeg tror også påvirkede vores performance i andet game, som slet ikke endte med at være tæt.

Ofte er det IGL'en, som får meget røg, når et hold taber, og det er også noget, Rog3r kan mærke. Her kommer kritikken dog fra ham selv, fortæller han.

Som holdets kaptajn og bottom fragger i de to kampe kan man føle et stort ansvar for de to nederlag, og det er rigtigt hårdt. Man skal blive ved med at minde sig selv på, at det er et holdspil med fem spillere på hver side. Man bliver bestemt heller ikke bedre af at skylde skylden på sig selv runde efter runde. Dog synes jeg, der er masser af positive ting at tage ud fra vores kamp, og endnu flere ting vi kan lære fra, som jo er det vigtigste, fortæller Rog3r.

Selvom at starten langt fra var optimal for MultiHunters, så håber holdet på at kunne kæmpe med i toppen af divisionen.

Over for Dust2.dk afslører holdets IGL dog, at resultater slet ikke er målsætningen, og at det i stedet handler om noget andet.

Vi har helt sikkert en målsætning om at spille om oprykning, men for os er det rigtig vigtigt, at vi ikke kigger på resultater og skaber forventninger om at vinde eller at tabe. For os handler det om at dukke op til hver kamp og give det alt, vi har. Det tror vi på skaber det bedste resultat. Bare fordi vi arbejder hårdt for at nå vores mål, er vi ikke berettiget til at vinde nogen kampe eller rykke op. Vi ved dog, at på en god dag kan vi slå alle hold i denne gruppe.

Du kan se, om MultiHunters dukker op på serveren onsdag aften, når du kan følge deres kamp mod CPH Esport på Dust2tv klokken 19.

#1(Med 0 svar)
14. september 2023 kl. 14:37
Rog3r-
Tusind tak til dust2 og Jsand for muligheden!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.