Efter næsten et årti som spiller skifter AciliIoN til rollen som træner.

AcilioN skifter til trænerrollen: "Jeg vil være en af de bedste i verden"

AcilioN kommer til at fortsætte CS-karrieren som træner.

Tilbage i starten af september stoppede AcilioN og Sashi samarbejdet, uden parterne gik helt i dybden om, hvorfor de valgte at gå hver til sit.

Den rutinerede ingame leader har dog allerede fået styr på sit næste punkt i karrieren, da han fremover kommer til at fungere som træner.

Det skriver AcilioN på X.

På X-opslaget afslører AcilioN, at beslutningen om at blive træner er noget, som han har tænkt over i længere tid, og at nu føles som det rigtige tidspunkt at gøre det.

Overfor Dust2.dk sætter AcilioN lidt ord på, hvorfor det netop skulle være nu, at han skiftede over til rollen som træner.

Jeg har egentlig gået lang tid med tanken om at skulle være træner. Det har lidt altid været planen fra starten af, at når jeg engang følte, jeg ikke kunne være aktiv spiller mere, så ville jeg gå træner-vejen.

Jeg har lært sindssygt meget igennem min lange tid som spiller, og jeg tror med den erfaring, jeg har, så kan jeg gøre en rigtig stor forskel på et hold.

Man kan sige jeg har været lidt af en klan-jumper igennem min tid som spiller, og selvom det ikke har gjort særlig meget godt for mig som aktiv spiller, så har jeg virkelig fået mange forskellige synspunkter på, hvordan et hold skal fungere godt sammen:

Vigtigheden i at være støttende overfor IGL'en, hvordan man evaluerer på en ordentlig måde, konflikthåndtering og mange andre vigtige elementer i et hold. Jeg ved, det ikke kommer til at være nemt, men jeg glæder mig sindssyg meget til udfordringen.

Min ambition er helt klart at blive en af de bedste trænere i verdenen, så af den grund kommer jeg også til at starte på en træneruddannelse her i starten af 2024.

AcilioNs spillerkarriere startede tilbage i 2014 under myXMG-banneret, hvor han desuden deltog i sin første og eneste major.

Siden da har den nu tidligere ingame leader spillet for store organisationer som Heroic, MAD LIons og Dignitas.

#1(Med 1 svar)
11. september 2023 kl. 15:30
Kristja
Konflikthåndtering - smidt af Sashi på grund af ting de ikke vil stå inde for under træninger 😅

Og det var ikke meget ældre han skulle blive for at skifte til coach må man da sige. Men jaja alt held og lykke hertil. Har man ikke niveau til at spille,med hvor man gerne vil, så er det her måske en mulighed med hans erfaring:)
#4(Med 0 svar)
13. september 2023 kl. 09:45
zyh
Nu er Asger meget bestemt og utrolig arbejdsom. Han viste allerede leder potentiale i sin unge alder dengang, så det giver kun mening at forsøge sig med coaching.
Han har helt sikkert det der skal til, selvom ens spiller karriere nogle gange kan svinge mellem op -og nedture. Det er ikke alle der egner sig som ingame leaders, men nogle gange kan coaching give et andet perspektiv, da det også er mandskabspleje.

Så jeg vil give dig ret, hans erfaring kan helt sikkert bruges.
#2(Med 0 svar)
11. september 2023 kl. 17:43
JernLars
Held og lykke med trænerkarrieren! Det er nok et godt tidspunkt at skifte
#3(Med 0 svar)
11. september 2023 kl. 20:28
S1angeN
Giver menig .
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.