Pimp har tidligere i karrieren spillet for blandt andet Liquid og SK.

Pimp mistede lysten til at spille i USA

Pimp havde DRP3 med til den allersidste CS:GO-major i Paris.

Under den allersidste CS:GO-major, som blev afviklet i Paris tilbage i maj, blev Pimp fulgt af DRP3, som har lavet en mini-dokumentarserie om den danske ekspert.

I videoen får man glimt af arbejdet som ekspert, ligesom Pimp også fortæller hele sin historie - alt fra skiftet til Liquid til sit imponerende vægttab.

Blandt andet udtaler Pimp i videoen, at han mistede lysten til at spille CS:GO, da han boede i Los Angeles, hvor han spillede under Liquid-banneret.

Året i USA var megafedt, og det var med til at modne mig. Men det tog også pusten fra mig. Hver gang vennerne var i byen, og jeg havde en weekend uden spil, kunne jeg se, at andre havde et liv, og så mistede jeg lysten til at spille og til at være i USA. Jeg skulle have en pause, udtaler Pimp blandt andet i videoen.

Se hele videoen her:

#1(Med 5 svar)
19. august 2023 kl. 19:41
Hunt
"mistede lysten"

"blev kicket fordi de ville have en bedre spiller"

Godt spin ellers fra pimp
#2(Med 2 svar)
19. august 2023 kl. 20:00
ZoNe
Hold da op, jeg er en sur gammel mand men har fundet en overmand på dette site(ikke på gammel delen :D). Nu kommer det sikkert en laaang analyse på jeg tager fejl, eller man ikke forstår noget. Uanset hvad så ændre det ikke på en sølle holdning til andre mennesker…..
#5(Med 1 svar)
19. august 2023 kl. 23:57
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hans idoler fra counter strike holdet heroic, er jo lige blevet sønderbanket i endnu en semifinale, du må lige lade ham komme af med noget raseri 😂
#7(Med 0 svar)
20. august 2023 kl. 16:49
ZoNe
True 🤣 men alligevel 😢
#4(Med 0 svar)
19. august 2023 kl. 23:48
xone
Nu var twistzzz jo ikke den spiller vi kender i dag, da han joinede TL og han var altså ikke noget specielt da han joinede. Pimp var på daværende tidspunkt en bedre spiller.
#6(Med 0 svar)
20. august 2023 kl. 07:13
Unlucky-Luke
Rolig nu Hunt xD
når man brænder ud, mister lysten/ilden så bliver man dårlig til sit job og ender med at bliver fyret.
Nok er pimp ikke guds gave til cs ( sorry pimp ) men han var en habil spiller indtil han mistede lysten. Det er hård for unge mennesker at være langt væk fra alt man kender og mange klare den derfor ikke.
#3(Med 0 svar)
19. august 2023 kl. 20:10
Kay
Suuuper fint lavet - Får mange super gode ting med, både om Pimp, men så sandelig også om spillet... Godt at få vist lidt til befolkningen, at det ikke bare er at sidde i en kælder og glo ind i skærmen! :-D ... Godt lavet! :-D
#8(Med 0 svar)
22. august 2023 kl. 20:14
Pimp
Major deltager
Mærkværdigt hvordan jeg spillede halvanden måned efter min afgang var aftalt. De skulle jo lige nå at finde en ny ;)

@hunt
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.