Dust2.dk fangede regali efter gårsdagens sejr over Complexity.

regali afslører: Derfor endte jeg ikke i NIP

Det er muligvis gået forbi næsen på mange mennesker, men regali var faktisk tæt på at ende i NIP.

Dust2.dk i Köln

OG holdte liv i IEM Cologne-kampagnen, efter regali og kompagni sendte Amerikas eneste håb, Complexity, hjem sendt torsdag aften.

Lige efter kampen stod Dust2.dk klar til at fange regali, som blandt andet afslører, hvorfor skiftet fra Copenhagen Flames til NIP aldrig blev en realitet.

Vi snakkede om det i så lang tid. Det kunne godt være, fordi jeg har været for ærlig. Måske sagde jeg alt om mine fejl i spillet. Nogle gange er det godt at lyve lidt og måske sige, hvad man er virkelig god til. Men når selvtilliden er lav, taler man bare dårligt om sig selv., udtaler regali til Dust2.dk og uddyber:

Det var mig længe dengang. Men nu får jeg stor selvtillid fra dem (peger på sit hold og ruggah, red.), og de siger alle sammen, at jeg er en dygtig spiller, og så begynder jeg at få mere tillid på mig selv.

Kl. 19:30 spiller OG og regali om en plads i hovedturneringen, når Apeks venter i en skæbnesvanger kamp.

Dette er den første del af Dust2.dk's interview med regali. Bliv hængende inde på siden for at læse den anden del med det unge stortalent.

#1(Med 0 svar)
28. juli 2023 kl. 14:47
KMcs
Interessant, og ærgerligt, at Regali har haft lav selvtillid. Med de stats han har vist gennem flere år i Tier2 bør han have et kæmpe ego
#2(Med 0 svar)
28. juli 2023 kl. 17:59
MoX
Nemlig, han var ihvertfald pisse god i går.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.