tmL er ikke længere en del af ECSTATIC.

Efter succesrig periode: Træner forlader ECSTATIC

Det har ikke været muligt at balancere trænerrollen i ECSTATIC med fuldtidsarbejdet, og derfor forlader tmL holdet.

I løbet af den seneste måneds tid har ECSTATIC taget scenen med storm, da holdet gang på gang har leveret flotte præstationer i online- og LAN-turneringer samt er på kanten af top 30 på verdensranglisten.

Til trods for den succesrige periode sker der alligevel ændringer, da tmL har valgt at trække stikket hos Danmarks tredjebedste hold.

Det skriver tmL på Twitter.

tmL, som til daglig er lærer på Højer Designefterskoles CS:GO-linje, trækker stikket, da han ikke har kunne få trænerrollen til at gå op i en højere enhed, når han har sit fuldtidsarbejde ved siden af.

Jeg har valgt ikke at forlænge min kontrakt hos ECSTATIC. Det kan virke underligt udadtil, da det faktisk går rigtig godt. Jeg har dog måttet erkende, at det meget svært at få min coaching-rolle til at gå op i en højere enhed, når man har et fuldtidsarbejde ved siden af. Jeg har ikke altid tid til at være med til træning osv, og så går man glip af mange ting, og det bliver derfor svært at få til at give mening. Jeg er sikker på, at jeg kunne tilbyde meget mere, hvis jeg kunne bidrage på fuldtid. Det er der desværre ikke mulighed for pt, og derfor vælger jeg at stoppe på det her tidspunkt, udtaler tmL på Twitter og tilføjer:

Jeg synes, vi har fået det bedste ud af min halvtidsstilling, og jeg håber selvfølgelig, at gutterne føler, de har fået noget værdi fra mine input de seneste mange måneder. Jeg er i hvert fald skide stolt af deres udvikling. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det på mange parametre har været en lang rutsjebanetur med mange snakke, masser af demo-grind og meget svingende resultater. Heldigvis for mit vedkommende slutter min rejse på et kæmpe high, hvor gutterne har kvalificeret sig til endnu en Challenger-turnering, blevet nr. 2 i CCT Online finals samt ender som nr. 32 i verden.

Den tidligere Ambush- og ESIMED-spiller er dog ikke færdig i rollen som træner endnu, da han skriver på Twitter, at han aktivt søger en fuldtidsstilling.

ECSTATIC består derfor nu af:

  • Danmark kraghen

  • Danmark Nodios

  • Danmark salazar

  • Danmark maNkz

  • Danmark Queenix
    --

  • Danmark sneppen (midlertidig træner)

ECSTATIC har annonceret, at sneppen overtager som midlertidig træner.

#1(Med 11 svar)
1. juni 2023 kl. 21:11
UkendtType
Mærkeligt de ikke finder pengene i Ecstatic med den store succes det har haft at tilknytte tmL. Frygter sgu det bliver et kæmpe tab for en vigtig org i DK.
#2(Med 2 svar)
1. juni 2023 kl. 21:39
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg ved ikke hvad en minimums fuldtidslønning består af, for en som tmL - eller spillerne. Men hvis vi antager det er 19.000dkk (tal fundet via Google "Mindsteløn pr. måned), så rammer vi 114.000dkk pr. måned for truppen her.

Jeg er dog rimelig sikker på det ikke er lønniveauet (uden at have nogle former for indsigt i den slags), men selv hvis man skærer en stor del fra og i stedet siger det koster 75.000dkk pr. måned, så er der allerede dér rimelig store krav for enhver organisation at finde den slags penge, når man ved hvor turbulent Tier 2, 3 og 4 kan være ift. spillerskifte, op- og nedture m.m.

Jeg tror at, selvom man sagtens kan forstå tmLs valg, så bør man også kunne forstå at de fleste organisationer - udover Astralis og Heroic - vil have svært ved at tilbyde sådan en stilling, hvis man vil være økonomisk ansvarlig .. Ikke at det er umuligt, men der er formodentligt en grund til det ikke lykkedes dem at tilbyde fuld tid.
#3(Med 1 svar)
1. juni 2023 kl. 21:44
UkendtType
Jeg lavede også en hurtig hovedregning og jeg forstår godt perspektivet. Men det undrer mig stadig, for jeg fornemmer der er gode penge bag organisationen.

Jeg tænker nogen af spillerne "kun" får 10-12K om måneden ift. deres tidligere klubber og at de stadig er unge og upcoming. Og så synes jeg bare at have hørt en af ejerne tjener rigeligt på skins, investeringer osv. til at det bør være muligt at finde en rimelig løn til tml. Tænk på de ting han kan gøre med en fuldtidsstilling og fuldt fokus i hverdagen! Jeg tror det er en fejl.
#13(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 08:25
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tror du rammer mere præcist end jeg, med de 10-12k, men det er immervæk 60.000+ hver eneste måned, og når man så ikke vinder turneringer, bliver inviteret til de rigtige og forhåbentligt - uanset hvor meget man tjener som ejer - gerne vil have en rentabel forretning der, som minimum går i 0, så kan 10-15.000 være mange penge.

Men jeg kan sagtens forstå dig, jeg tror også de vil savne en som tml og tror de vil have svært ved at finde samme kvalitet, som kan gå med til deltid - men hvis vi skal være realitiske omkring økonomien i esport, så bliver man også nød til at tage sådanne beslutninger engang imellem. Omvendt kan det så være tmL kan tage et step op, nu han stopper på et "high" - han burde være attraktiv for en del organisationer.
#4(Med 7 svar)
1. juni 2023 kl. 22:48
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Glem præmiepengene. De har Jens Hørby Jensen i ryggen.
#5(Med 6 svar)
1. juni 2023 kl. 23:26
UkendtType
Hvor taler jeg om præmiepengene!?
#6(Med 5 svar)
1. juni 2023 kl. 23:46
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det gjorde du ikke. Det var for at understrege, at de ikke er afhængig af resultater. Hvis deres bagland vil, så har de dybe lommer og de behøver formentlig ikke lede efter pengene ;)
#7(Med 3 svar)
1. juni 2023 kl. 23:58
sneppen
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er rigtigt, at vi er en del af en større koncern. Desværre betyder det ikke i vores tilfælde, at vi får et stort budget til rådighed. Hvis ikke det var for resultaterne, ville vi slet ikke have noget der ligner en forretning, og så havde der ikke været nogen kære mor 😄
#9(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 00:18
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er formentligt også det klogeste på den lange bane - der er langt imellem organisationer i CSGO, der er bare en nogenlunde god forretning. At stikke snablen i pengetanken kan nemt blive en glidebane.

Og nogen ejere har måske ikke muligheden for at smide en pose penge ind i foretagendet. Min pointe er, at med jeres bagland, så kunne man sagtens skyde penge efter tml, hvis man ville - det er i hvertfald et fravalg af muligheden man har foretaget :)
#10(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 03:41
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I må bare kvalle jer til majoren i Danmark og få nogle stickers!
#11(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 03:42
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I må bare kvalle jer til majoren i Danmark og få nogle stickers! Sorry dobbeltkommentar pga dårligt internet
#14(Med 0 svar)
3. juni 2023 kl. 12:35
UkendtType
God pointe.
#8(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 00:04
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
tror det bliver et stort tabt for ecstatic, selvom jeg håber de kan blive ved. håber ikke det bliver det sidste vi ser fra tml. der er mangler folk der netop kunne bruge en som ham!
#12(Med 0 svar)
2. juni 2023 kl. 03:47
DOMINA7HOR
Ærgerligt de ikke kunne/ville ansætte ham på fuldtid. Særligt når man kigger på holders seneste resultater og opadgående formkurve. Så skulle man tro, det var i alles interesser at fortsætte samarbejdet.

Håber de finder den rette afløser, mens jeg ligeledes håber tmL får nyt tag over hovedet! Han har i hvert fald vist hos ECSTATIC, at han er en stærk kapacitet på coach-posten.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.