Flere hold har angiveligt Lucaozy i søgelyset.

Medie: MIBR byder næsten 2 millioner kroner for brasiliansk stjerne

Lucaozy er en eftertragtet herre i øjeblikket, og angiveligt har flere hold øjnene rettet mod ham.

I skrivende stund spiller Lucaozy i Fluxo, men der går rygter på, at han snart kan være fortid på holdkortet.

Ifølge Dust2.br forsøger MIBR at købe den 21-årige brasilianer fri fra sin nuværende kontrakt.

MIBR's nuværende spiller Tuurtle er netop blevet sat på bænken her til aften, hvilket peger på, at der skiftet godt kunne blive en realitet.

Til trods for at MIBR angiveligt skulle have budt omtrent 1.955.000 millioner kroner for det 21-årige stjerneskud, så ønsker Fluxo ikke at lade ham gå.

De kæmper tilsyneladende med næb og kløer for at beholde Lucaozy, da de angiveligt har tilbudt ham en ny kontrakt, i kølvandet på at andre hold er begyndt at kigge i hans retning.

Vi sigter efter at beholde Lucaozy på holdet, lød meldingen fra organisationen til Dust2.br.

Fluxo har for nylig sat AWP-spilleren history på bænken, da han selv bad om at blive bænket efter holdets præstation ved BLAST.tv Paris Major Challengers Stage.

Hans afløser er endnu ikke blevet annonceret.

#1(Med 0 svar)
1. juni 2023 kl. 03:00
DOMINA7HOR
Ærgerligt for Fluxo, først med historys afgang, og nu formentlig med Lucaozys afgang. Lidt af en bet, for de havde gang i noget godt. Og forsvinder Lucaozy, så mister de klart deres bedste spiller.

Omvendt, skal MIBR tilbage og lege med hvor det er sjovt, så har de brug for forstærkninger, og det må Lucaozy betegnes som. De råder i forvejen over et par talentfulde herrer i insani og brnz4n.

I det hele taget mange spændende brassere, som er på vej frem. De har også et par kæmpe talenter hos paiN i biguzera og skullz. Med sine 26 kan biguzera vel ikke engang betegnes som et ungt talent længere, men han er virkelig skarp og har fundet formen lidt sent aldersmæssigt, bedre sent end aldrig.

Forventer en større rokade i det brasilianske henover sommeren. Især også hvis rygterne om FalleN til FURIA holder stik. Bliver spændende, for de råder trods alt over en kæmpe talentmasse, og bør nok kunne samle 2-3 rigtig stærke hold, hvis de kan finde de rette konstellationer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.