PR1mE var med længder den statistisk bedste spiller på serveren. (Foto: Emil Funke)

Én spiller dominerede til Gamebox Festival

Det var især mange af de tidligere Tricked-spillere, der leverede varen til Gamebox Invitational.

Søndag aften blev estiske sYnck kåret som dette års vinder af Gamebox Inviational, efter de forholdsvis sikkert slog MASONIC med 2-0 i finalen.

I løbet af turneringen skete der ikke de største overraskelser, hvilket også blev afspejlet i holdene, som gik videre til slutspillet, der kun var de inviterede mandskaber.

Men der var dog især én spiller, der leverede højt niveau for et af de undertippede hold.

PR1mE, som spillede for ex-Flames Ascent, topper nemlig kategorierne for 'rating 2.0' og 'impact rating', og er desuden den kun eneste anden spiller fra BYOC-kvalifikation i top 10, da også Kaspara indtager en placering under 'impact rating'.

Estiske aNdu blev kåret som Dust2.dk's MVP efter en stærk præstation gennem hele turneringen og i finalen.

Herunder kan du se top 10-listerne for 'rating 2.0' og 'impact rating'.

• 10. Danmark Patti - 1.10 (8)

Du kan se flere statistikker fra turneringen her.

Lunar
Er synck lokaliseret i Danmark? Eller tog de til gamebox KUN for turneringen?
DPL Admin
De havde lejet en minibus og sejlede så og kørte resten af vejen. De havde købt billetter til LAN og havde tænkt sig at spille kvallen, og de var kun i Danmark for den turnering.
#10(Med 0 svar)
30. maj 2023 kl. 12:05
Lunar
Vildt nok. Men aså fair nok, de vandt jo også 🤷. Hvis transport var billigt nok,
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.