nexa kan meget vel snart vende retur til serveren.

Medie: nexa overvejer sine muligheder

OG-spilleren er angiveligt ikke sikker på at vende tilbage.

Intet er sikkert for nexa.

OG-IGL'en ved nemlig hverken, hvor hans fremtid ligger, eller om han overhovedet vil fortsætte som IGL.

Det skriver Dexerto baseret på flere kilder.

nexa har ikke været at finde på serveren siden februar, hvor han midlertidigt trådte tilbage fra OG af personlige årsager.

Siden har man ikke hørt meget fra spilleren, men ifølge Dexerto, så sigter han efter at vende tilbage denne sommer, men hvor er ikke sikkert.

nexa skulle angiveligt være i gang med at overveje sine muligheder, akkurat som holdkammeraten flameZ også skulle være i gang med, hvorfor det ikke er sikkert, at vi ser ham tørne ud for OG igen.

Ifølge Dexerto, så inkluderer nexas muligheder også at skifte til en anden rolle i spillet, selvom han angiveligt ikke er afvisende over for at fortsætte som IGL.

Skulle nexa smutte, kan OG meget vel kun bestå af:

  • F1KU

  • NEOFRAG

  • degster
    --

  • Danmark ruggah (coach)

#1(Med 0 svar)
25. maj 2023 kl. 22:30
RAF
Der er masse flugt fra OG pt
#2(Med 0 svar)
25. maj 2023 kl. 22:53
DOMINA7HOR
Han helgarderer vel bare. Ikke noget at sige til det. Han har ikke kontraktudløb som flameZ, så oversat lyder det: "Jeg vil gerne væk, hvis nogen gider betale en overgangssum til OG. Hvis ikke, så bliver jeg gerne lidt længere, og jeg skifter også gerne rolle, hvis nødvendigt, men jeg kan også godt fortsætte som IGL."

Hvad jeg har hørt rundt omkring, så han er ikke helt tilfreds med den manglende sult og grind på holdet, som jeg også påpegede i nyheden om flameZ, og det skulle angiveligt også være grunden til, at han afsøger sine muligheder. Fair nok. Om end han dog også kunne blive og være med at til vende kulturen og mentaliteten hos OG, i stedet for at stikke halen mellem benene. Han har trods alt erfaringen.

Som jeg skrev tidligere: Få nu samlet et ungt, sultent hold, og frem for alt, få banket en mentalitet ind i spillerne der hedder, at selv om I har et par BLAST-fribilletter, så skal i ikke hvile på dem. Vi vil se jer grinde alle små turneringer, spille alle de nødvendige kvalifikationer, og møde op til alle kampe, med den samme sult og grind, uanset om det er tier-1 eller tier-4.
Her kunne nexa passende gå forrest med sin erfaring og være et forbillede.

dust2.dk/nyheder/36714/medie-niko-og-flamez-faerdi..
#3(Med 0 svar)
25. maj 2023 kl. 23:02
larzN
Kommer vel ikke som et chok, når man sygemelder sig selv med "personlige årsager" 1 måned før majoren. Tror aldrig det har været planen for ham at han skulle tilbage tbh
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.