De fire forskellige mønter ved Paris-majorens Pick'Ems er henholdsvis bronze, sølv, guld og diamant.

Vilde upsets: Under én procent fik diamantmønten fra Paris-majoren

For anden major i træk var det under én procent af brugerne, der ifølge Leetify leverede fejlfrie Pick'Ems.

Søndag kulminerede majoren i Paris med Vitalitys triumf, og det er især en turnering, der vil blive husket for et hav af upsets samt skuffelser fra forhåndsfavoritterne.

Således var hverken NAVI eller G2 videre til slutspillet, der i stedet talte hold som Into the Breach, Apeks, Monte og finalisterne fra GamerLegion, som blandt andet slog Heroic ud i semifinalen.

Turneringens mange overraskelser giver nu også udslag i antallet af brugere, der fejlfrit kunne forudsige majorens udfald i form af de velkendte Pick'Ems i CS:GO, hvor man som bekendt kan ende med en diamantmønt, hvis man gætter det hele rigtigt.

Ved sidste major var det blot 0,1 procent af CS:GO-brugerne, der løb med den eftertragtede diamantmønt, og det tal er ved denne major lidt højere.

Statistikhjemmesiden Leetify har nemlig gennemgået over tre tusinde åbne inventories, og her er det 0,3 procent af brugerne, der er endt med en diamantmønt.

Som ved de foregående to majors i Rio og Antwerpen har flertallet af brugerne opnået det næstbedste, en guldmønt. Mere præcist fordeler tallene sig således ved majoren i Paris:

Diamant: 0,3%
Guld: 78%
Sølv: 22%

#1(Med 0 svar)
24. maj 2023 kl. 11:38
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Bitterhed hos dem der klarede legends-stage, men havde Heroic (eller andre) til at vinde playoffs :P
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.