dupreeh skrev historie i weekenden, da han vandt sin femte major-titel.

device blev AWP'er igen midt under major-kamp

Dengang, device vendte tilbage på AWP-rollen for det gamle Astralis, skete det midt under en major-kamp.

Tilbage i 2018, inden majoren i Boston skulle afvikles, afslørede dupreeh, at han fremadrettet ville overtage AWP-rollen på Astralis i stedet for superstjernen device.

Hvis man fulgte med i turneringen fra sidelinjen, var det dog tydeligt at se, at det ikke var det perfekte match for hverken dupreeh eller device. Der gik heller ikke lang tid efter, at de byttede tilbage.

Det har dupreeh afsløret i en episode af The Launders Show på YouTube.

Ifølge den femdobbelte major-vinder så byttede de to spillere nemlig tilbage midt under et opgør til majoren. Og det var ikke bare hvilken som helst kamp, da taberen ville blive elimineret, hvor det som bekendt endte med et Astralis-nederlag til de eventuelle vindere.

Vi tog til majoren engang, og vi havde en diskussion på holdet. device sagde, at han følte lidt for at spille rifle, og jeg sagde bare sådan: "Selvfølgelig. Jeg har gjort det rimelig godt som AWP'er denne turnering, så jeg fortsætter bare".

Jeg tror, at jeg havde en virkelig dårligt første kamp, og så havde jeg en virkelig god anden kamp, og så begyndte det at blive kritisk, for det var det gamle system, hvor det kun var bedst-ud-af-én hele vejen igennem.

Jeg tror, at vi spillede mod Cloud9 - det gamle Cloud9 med Skadoodle, autimatic og tarik - og det, der skete, var, at jeg fortalte device midt under kampen, hvor jeg ikke ramte noget: "Nicolai (device, red.) vi skifter tilbage", og han var bare sådan, "okay".

Du kan se hele dupreehs episode i The Launders Show her:

#1(Med 0 svar)
22. maj 2023 kl. 20:47
Unlucky-Luke
<3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.