Det blev ikke i denne omgang, at Heroic løfter et trofæ i CS:GO.

Efter semifinalen: "Løsningen er ikke at skifte ud"

sjuush mener ikke, at udskiftninger er løsningen på holdets problemer i slutspillene.

Lørdag aften blev publikum i stuerne og Accor Arena chokeret, efter GamerLegion eliminerede storfavoritterne Heroic imod alle forventingerne.

Efter mavepusteren af en kamp fangede Dust2.dk en tydelig skuffet sjuush.

Jeg tror, at vi alle sammen er skuffede over, at vi ikke spiller bedre. Vi plejer at være hurtigere på den og finde løsninger meget hurtigere. Jeg tror bare, at alt kollapsede. Når vi gjorde noget aggressivt, så fungerede det ikke. Vi var langsomme til at tage beslutninger.

Heroic-spilleren ved ikke helt, hvor det går galt, men sjuush følte i hvert fald, at de skulle have lukket kampen, da de havde chancen på Inferno.

Jeg føler, at vi skulle have lukket den inden. Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Det er svært at sige nu. Jeg føler, at vi havde dem, efter at de fik et par runder for at komme tilbage. Vi fik styr på dem efter, men så tabte vi også nogle lidt uheldige runder på Ancient.

Der var også nogle lidt mærkelige runder, hvor de fik skudt os igennem nogle smokes, hvor vi kom dårligt fra start.

Ingen udskiftninger

I sommeren 2021 blev refrezh bænket til fordel for jabbi, da man i Heroic-lejren vurderede, at man manglede det sidste skridt mod storhed.

Siden da er det blevet til bare ét trofæ til en tier 1-turnering efter et utal af slutspil, hvor det altid føltes, som om Heroic mangede det sidste for at løfte trofæet.

sjuush tror dog ikke, at udskiftinger er løsningen, men at holdet derimod bare skal blive ved med det, de allerede gør og lidt mere.

Jeg tror ikke, at løsningen er at skifte ud. Jeg tror, at vi bare skal blive ved med det, vi gør allerede, og så give det en lille smule ekstra. Altid finde løsninger og finde ud af, hvordan vi gør tingene bedre, end det vi gør, udtaler sjuush efter kampen og uddyber:

Hvordan vi spiller bedre, når vi er pressede i officielle kampe. Alle de der små ting, for det er tit de små ting, vi taber på. Den lille rotation eller den ene flash ekstra. Alle de små ting, vi ikke gør, som gør, at vi taber.

Ifølge sjuush er det de små ting, der afgør kampene.

Jeg føler bare, at det er de små procenter. Det er også det, vi har set, når vi har set de andre kampe, vi har tabt. Det er sådan nogle bitte små ting, som gør, at vi taber ved runderne.

Finalen til BLAST Paris Major afvikles søndag kl. 17:00.

#1(Med 0 svar)
20. maj 2023 kl. 21:35
ankjaers
Hvor er det forfriskende at se en ikke T1 franchise turnering.
#2(Med 0 svar)
20. maj 2023 kl. 21:58
yairi
Det er de små ting der er afgørende og tror også de blev lidt overrasket over GL spillede så godt og skabte usikkerhed især i 3 map og de kan bruge erfaringen til næste gang de står i samme situation
#3(Med 1 svar)
20. maj 2023 kl. 22:37
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
man sidder lidt og venter på, at Heroic knækker koden ift. de her semi- og finalekampe.

Hvis de først finder ud af, hvad de skal gøre for at spille op til deres bedste der, så tror jeg på en æra.
#4(Med 0 svar)
21. maj 2023 kl. 20:32
yairi
Det tror jeg du har ret i
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.