Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 17M : 06S

"Vi har gode chancer for at vinde"

JBOEN forventer en sejr mod Sashi, såfremt de møder op til kampen klar fra start af denne gang.

JBOEN og Atlantic har været denne sæsons helt store overraskelse i POWER Ligaen, da holdet hyppigt spiller op med topholdene og ligger i spil til en plads i slutspillet.

Den flotte start skal den unge AWP'er og resten af holdet forsøge at bygge videre på i aften, når de krydser klinger sammen med MSLs Sashi, som de kun lige akkurat tabte til sidste gang, de mødtes.

Derfor forventer JBOEN også, at det i denne omgang bliver til en Atlantic-sejr, såfremt bølgen møder op klar fra starten af.

Sidst da vi mødte dem, sad vi med en følelse af, at vi selv tabte kampen. Derfor tror jeg også på, at vi har gode chancer for at vinde, hvis vi er klar fra start!

Lige efter Sashi-opgøret venter alderspræsidenterne fra CEPTER, og her spår JBOEN en spændende kamp, som han i sidste ende regner med at vinde.

Vi har altid spændende kampe, når vi møder CEPTER. De har nogle erfarne gutter på holdet, som kommer til at straffe os, hvis vi laver fejl. Når det så er sagt, føler jeg, at vi er et bedre hold, og vi slår dem i aften.

Slutspillet er ikke helt sikret endnu for Atlantic-mandskabet, men hvis JBOEN skulle pege på et hold, som han mener er deres største konkurrent, er det de forsvarende mestre fra Astralis Talent.

Astralis Talent har et godt holdkort, og selvom de har haft en lidt langsom start, så tror jeg på, at det er dem, vi skal slå, hvis vi vil vinde ligaen.

Derfor er Atlantic blevet bedre

I modsætning til mange af de andre hold i POWER Ligaen har Atlantic ikke foretaget en eneste udskftning mellem denne og sidste sæson.

Og det er også derfor, at Atlantic står meget stærkere i denne sæson, mener JBOEN.

Fordi vi ikke har skiftet ud, så har vi i denne sæson haft mere tid til at optimere frem for at bygge op. Og så har tilføjelsen af Carbs også været god for os.

Derudover har tilføjelsen af amerikanske Carbs også spillet en vigtig rolle.

Atlantic-træneren kommer løbende med effektive inputs, og så bringer amerikaneren bare en super stemning på holdet, selvom der er en sprogbarriere.

Carbs er virkelig dygtig til hans arbejde, han kommer med mange gode inputs hele tiden, og så giver han bare en god stemning til holdet, og han er god til at holde styr på truppen både ingame og med humøret. Der vil altid være sprogbarrierer, når han ikke forstår dansk. Vi snakker stadig dansk, når vi er ingame, men jeg tror, at han har en god fornemmelse af, hvad vi siger, fordi det netop er CS-relateret.

Stillingen i POWER Ligaen:

Mandag er følgende kampe på programmet:

18:00 - Danmark Sashi Esport vs. Danmark Atlantic
19:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Atlantic
20:00 - Danmark Brøndby Esport vs. Danmark Sashi Esport
21:00 - Danmark Astralis Talent vs. Danmark Sashi Esport

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.