Søger du hold til næste sæson?
11D : 06T : 06M : 31S

"Der var interne stridigheder"

Interne stridigholder på holdet medførte udskiftinger på nedrykningstruede eSpuma.

Tre point på ni kampe.

Det er niveauet, eSpuma har leveret gennem den igangværende sæson af POWER Ligaen, hvorfor 2. divisionsholdet skal have vendt skuden inden længe, hvis nedrykning skal undgås.

eSpuma ligger nemlig på en sidsteplads med seks point op til nærmeste modstander, og det tegner også op til at blive en svær sæson, når man skifter ud efter bare fire kampe.

Mange af spillerne på det gamle holdkort gik meget op i, at humøret skulle være der, når vi spillede, ellers var det ikke sjovt at spille, og eftersom vi havde hentet ny AWP’er ind mellem sæsonerne, vidste vi ikke helt, hvordan personlighederne lå, og efter de første par kampe kunne vi godt se, at dette ikke ville fungere, udtaler Botman til Dust2.dk.

I sidste ende var det ikke resultaterne, der havde nogle indflydelse på udskiftingerne, da det derimod var et spørgsmål om interne stridigheder på holdet.

Der var nogle interne stridigheder mellem spillerne, som gjorde, at Zant1q og Zh1NE valgte at leave holdet, og da beslutningen blev taget efter de første fire kampe, tror jeg ikke, at resultaterne havde den største indflydelse, fortæller Botman til Dust2.dk.

Som Zant1q og Zh1NEs erstatninger er Blizoo og OzN3X blevet hentet ind i varmen, og til forskel fra de tidligere spillere, vurderer Botman, at deres humør er bedre samt individuelle niveau er højere.

Det var et svært valg, eftersom at jeg skulle begynde på IGL-rollen, men efter vi tryoutede dem, kunne jeg med det samme se, at de ville gøre en forskel. De bringer begge det humør, vi manglede, og så tror jeg også generelt, at deres individuelle niveau er højere.

Vil vende skuden

Lige nu ser det problematisk ud for eSpuma-mandskabet, der har ni kampe til at komme ud af nedrykningszonen og sikre sig endnu en sæson i 2. Division.

Holdets ingame leader er dog optimistisk, da resultaterne i træning har været gode, og når de har været til bootcamp, regner han med, at det nok skal gå.

Jeg tror på holdet, vi har vist gode resultater i pracs og med en bootcamp i vente, kan jeg ikke se andet end, at skuden bliver vendt.

I sidste sæson sluttede eSpuma på en fjerdeplads i 2. Division, og det er derfor en stor forskel fra niveauet, som er blevet vist i denne sæson.

Men så længe Botman og resten af holdet giver den en skalle, er der ikke nogle sure miner, hvis nedrykningen skulle gå hen og blive en realitet.

Efter vi ramte en fjerdeplads sidste sæson, ville det helt klart være en kæmpe nedtur at rykke ned. Men jeg tror ikke, at det skal tages med hængt hoved, hvis det ender med nedrykning, så længe vi giver den en skalle, slutter Botman.

eSpuma består af:

  • Danmark Botman

  • Danmark Lowen-

  • Danmark BangBang

  • Danmark OzN3X

  • Danmark Blizoo

eSpumas næste kamp i 2. Division B er den 23. maj, hvor Nebula venter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.