Snappi: "Jeg troede, at den var tabt"

Efter en suveræn præstation i Challengers Stage tror Snappi på, at hans mandskab kan gå hele vejen.

ENCE kan løfte major-trofæet.

Sådan lyder det fra Snappi, som netop har slået forhåndsfavoritterne FaZe i 2-0-kampen.

Jeg tror, vi var en dark horse inden, og det tror jeg egentlig stadigvæk, vi er. Jeg tror ikke, der er så meget, der har ændret sig med denne sejr. Det er kun første stadie i turneringen, og det er en lang turnering, men jeg tror på, at vi kan vinde majoren. Nu må vi se, fortæller danskeren til Dust2.dk.

Med sejren over FaZe viste ENCE, at de ikke er til at tage fejl af. De er rigtig farlige, selv for verdens absolut bedste.

Det er dog ikke kun den seneste sejr, der gør dem til en skræmmende modstander for topholdene, fortæller Snappi, som allerede føler, at de bliver respekteret.

Jeg tror ikke, at de kunne lide at spille mod os inden.

Vi slog både Cloud9, Vitality og G2 i Bo3's med det her nye lineup inden den her turnering. Nu har vi også slået FaZe, så vi mangler jo egentlig bare NAVI og Heroic.

Hvis vi kan slå dem, så tror jeg, at alle vil respektere os. Jeg tror faktisk allerede, de respekterer os nu. Jeg tror, at de andre hold ved, at hvis man ikke spiller 100% mod os, så får man det svært.

Troede den var tabt

I den 15. runde på kampens andet map var ENCE foran 10-4, men alt pegede på, at halvlegen ville slutte 10-5.

FaZe havde nemlig bragt sig i en stor overtalssituation og var 4v1 mod ENCEs Maden.

Situationen så faktisk så tabt ud, at selv ikke Snappi troede på, at ENCE ville hive runden hjem, men mod alle odds var det netop dét, Maden gjorde.

Jeg fulgte slet ikke med i runden, indtil det var 1v2, fordi jeg troede, at den var tabt. Jeg når faktisk at skrive nice half i chatten. 1 mod 4, de vidste, hvor han var, og han var low HP.

Da han var 1v2, så tænkte jeg, at det måske kunne lade sig gøre. Det var en god halvleg i forvejen, men det hypede os selvfølgelig lidt mere, at han vandt den, fortæller Snappi.

Se situationen ved at trykke her.

Idet at ENCE er gået 3-0, så har de nu et par fridage, inden Legends Stage venter for dem.

Her står den på en blanding af afslapning og grind for ENCE, som håber på at være helt klar inden deres næste kampe.

Jeg tror, at planen er, at vi skal have en off-dag, og så skal vi have to træningsdage. Vi skal have en off-dag til at se lidt af Paris og bare lige nyde, at vi er gået 3-0, og at vi har lidt ekstra tid. Så kommer det til at være to træningsdage, hvor vi giver den gas og prøver at lave nogle nye ting, som vi kan overraske modstanderen med i vores næste kamp.

Mens Snappi og ENCE har tid til at se Paris, så skal karrigan og FaZe i kamp igen onsdag.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.