Sådan ser nogle af de nye stickers ud.

Så er stickers landet

Hold- og autograf-stickers til den allersidste CS:GO-major nogensinde er landet natten til fredag.

Så skete det langt om længe.

Natten til fredag landede opdateringen til CS:GO, hvorfor det nu er muligt at købe viewerpass til den sidste major, som skydes i gang på mandag i Paris.

Dermed er det også tid til at få sat sine Pick'ems og jagte diamantmønten, man som bekendt opnår, hvis man er god til at gætte udfaldet af majoren.

Med opdateringen er der naturligvis også landet sticker-kapsler, som indeholder de allersidste holdlogo- og spillerautograf-stickers til en CS:GO-major.

Viewerpasses kan købes til 9,49 euro, mens man også kan købe det med tre tokens, som kan bruges på Souvenir-cases til 16,99 euro.

Sticker-kapslerne koster som altid 0,95 euro per styk, og igen til denne major er der stickers i henholdsvis papir, glitter, holo og guld.

Både viewerpass og sticker-kapsler kan købes inde i CS:GO fra hovedmenuen.

Et par af danskernes autografer kan ses herunder:

#1(Med 9 svar)
5. maj 2023 kl. 09:39
mesterslagter
Ubrugeligt lort, der kun gør børn afhængige. Hvorfor ikke lave virtuelle samlebøger også så? Ville være fantastisk hvis hvert spil havde ekstra ting som man kunne købe for dyre domme, og at nogle professionelle i disse spil endda kunne bruge det som incitament til at bryde loven. for at tjene penge på det ^^ Det burde have været reguleret ordentligt for længst, så det ikke bare er til gavn for scam og afhængighed :)
#4(Med 7 svar)
5. maj 2023 kl. 10:27
Syncrone
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du har vist fået det forkerte ben ud af sengen ;)
#6(Med 6 svar)
5. maj 2023 kl. 11:13
mesterslagter
Jeg ser det som en glidebane, særligt med priserne involveret, og hvad det kan få af betydning for lign. i fremtiden. Nu har jeg også set personligt, hvordan det har påvirket børn- og unge rigtig negativt, og hvad det kan have af konsekvenser.
Men det er selvfølgeligt forståeligt, at dem der udnytter det eller kan det, andre som tjener penge på det og lever af det osv. ser en god fidus i det. Jeg synes personligt, at priserne i det skulle have været reguleret for længst, så det ikke blev/bliver et incitament for kriminalitet, snyde børn for skins osv. Særligt dem tæt på scenen, har vel reel set også mulighed/incitament for at udnytte det, som vi har set.

Hav en god dag :)
#10(Med 5 svar)
5. maj 2023 kl. 12:03
Syncrone
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Lyder ret meget som du bare er sur over du ikke har invensteret i det før tingene steg.
Så mit spørgsmål er, hvordan er det andres problem af en folk børn og unge måske spiller et spil de ikke burde og ikke kan håndtere det som der er i cs?

Ved det absurd at blive snydt, men man kan gøre så forbandet meget selv for ikke at blive snydt.

Virker ikke til du er klar over hvordan verden er skruet sammen ren økonomisk eller for den sags skyld økonomisk ifh til cs items.

God dag ;)
#13(Med 1 svar)
5. maj 2023 kl. 15:44
mesterslagter
Du ignorere jo tydeligvis alt det negative der er forbundet dermed, som er tonvis af forskellig kriminalitet, skam-sider og alt muligt andet det afføder bare pga. at noget af det skal have en høj værdi inde i et computerspil. Jeg er da glad for at du har kunne lave "investeringer" i det, og har noget som du kan falde tilbage på som en sidevej til at tjene nogle ekstra penge, når det kommer dertil. Det gælder også andre, som har kunnet det, men det er vel ligeså meget et felt, der bliver udnyttet af personer som dig selv, ligesom man så med CPH flames. Som sagt er det jo aldrig rigtig blevet reguleret de her ting, hvor de også rækker ind i gambling osv.
Bliver det netop de her ting, og at det skal være ekstra afhængighedsskabende for måske særligt børn og unge, at spille og nyde computerspil, så ser jeg det som forkert ja. Det gør mig nok af mere af den gamle skole, fremfor jeg har ondt i røven over at både personer og selvskaber finder ekstra måder kreative måder at tjene lidt penge på, og er ked af at det er blevet sådan en udnyttelsesplatform, hvilket også gælder andre spil, men nok i mindre grad.
#16(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 21:06
Syncrone
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Bare lige for at tegne vejen jeg har tjent 0 kr på cs itemts, jeg er nærmere gået i minus pga netop gamling og de få gange jeg er blevet scammet. Men det er en af de præmisser jeg er gået ind og sagt indirekte "ja" til ved at spille det. Nu har jeg også den tankegang at folk skal tænke lidt selv ifh til websites, scam, gambling osv. Synes det er en svær vej at gå, fordi så kan man strække den over til fx fodbold. Så er der oftes betting firma reklamer ind over layoutet, hvad hvis de blot ville se en fodbold kamp? det lidt det samme synes jeg personligt selv, og det kan sagtens godt bare være mig. Men tænker folk selv har et ansvar, og vil sige det CPH Flames gjorde synes jeg direkte er klamt. At spillerne selv invenstere i det inden det meldt ud af føj. Synes bare man skal tænke lidt over cs ja et spil gør det, men hvad så med alle andre hvor princippet er det samme? ved godt scam fx ikke er en så aktuelt ting kontra fodbold fx. Men der kan man lidt erstatte scam med lommetyve fx. Det er også at trække den virkelig langt. Men vil give dig ret dem som udnytter ting groft det for at tjene lidt ekstra det not ok.
#14(Med 2 svar)
5. maj 2023 kl. 15:51
Kristja
"Lyder ret meget som du bare er sur over du ikke har invensteret i det før tingene steg" "Virker ikke til du er klar over hvordan verden er skruet sammen ren økonomisk eller for den sags skyld økonomisk ifh til cs items" du er da et fjols... yikes altså. Du fatter tydeligvis ikke hvad manden skriver.
#15(Med 1 svar)
5. maj 2023 kl. 20:19
mesterslagter
??
#17(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 22:14
Kristja
Jeg synes blot du har fat i den lange ende. Og blev en anelse provokeret af hans skyklapper af det reelle problem. Insider trade kan aldrig være acceptabelt. Længere er den jo heller ikke. Hvorfor skal nogle have en økonomisk fordel, over andre som burde være stillet på ligefod. Og ja for ikke at tale og alle de andre negative ting du nævner. Folk er så forblændet.

Amen se hvordan den grimmeste m9 koster op mod 7-800 euro, hvordan fanden er virtuelle genstande blevet så meget værd🫨🤡
#8(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 11:37
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
We are agree.
#2(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 09:44
Bluerose13x
Roej tegner ligesom han staver på Twitter:)
#3(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 10:12
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
NAVI’s er rimelig legit
#5(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 10:45
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Holos ser nice ud.

9INE ku godt være rimelig nice i deres plain udgave
#7(Med 1 svar)
5. maj 2023 kl. 11:31
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Red Bull er uden tvivl dem der får mest ud af det der..
#11(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 12:28
nylsnej
Egentlig vildt man må have sponsor på sin sticker. De betaler vel valve for det?
#9(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 11:55
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er også lidt synd for en af dem fra Mongolz. Han har ikke fået sit sticker med men i stedet har de sat sk0r`s sticker ind som ikke er en del af holdet mere. Men hvis de ved at de skifter så er der jo ingen ko på isen. Det er hasteka der mangler sit sticker.
#12(Med 0 svar)
5. maj 2023 kl. 14:00
DOMINA7HOR
Fedeste stickers længe, imo. Er især vild med de Holo stickers! De er godt strikket sammen!
#18(Med 0 svar)
6. maj 2023 kl. 09:46
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Karrigan sticker ☑️
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.