MSL og Sashi har to kampe på programmet mandag aften.

MSL og co. sigter efter slutspil

MSL og Sashi har to tætte opgør på programmet mandag aften.

En ny uge i POWER Ligaen står for døren, og mandag lægger vi ud med at få Sashi i ilden.

Holdet præsenterede inden sæsonen et nyt holdkort med blandt andre MSL og aizy, og der var da også fuld valuta for pengene i første kamp, da de slog de forsvarende mestre, Astralis Talent, 16-8.

Mandag er der to kampe på programmet for Sashi, når først MASONIC og siden Brøndby venter. Og ifølge Sashis kaptajn, MSL, er der lagt op til tætte opgør.

Jeg tænker, det bliver nogle spændende kampe. MASONIC har lige haft et godt event, og jeg synes, Brøndby har spillet rigtig fint tidligere i praccs, så jeg tror, det bliver nogle tætte kampe, men vi glæder os.

MSL og Sashi skød som nævnt deres sæson i POWER Ligaen i gang i sidste uge, da de tog sejren mod de forsvarende mestre fra Astralis Talent.

Således fik de en god start på sæsonen, og selvom holdet har en målsætning om slutspillet, så er det vigtigt at holde fokus, slår MSL fast.

Målsætningen er helt sikkert at komme med videre til play-offs og forhåbentlig vinde det hele, men vi tager én kamp ad gangen, alle er på rimelig godt niveau nu, så hvis ikke du er der 100% hver gang, så taber du. Så det er vores fokus, 1 kamp ad gangen.

Foruden Sashis kampe viser Dust2tv også opgøret mellem CEPTER BITSKINS og Brøndby samt divisionsopgøret mellem Ubuntu og Luxera.

Mandag vises følgende kampe på streamen:

18:00 - Danmark Sashi vs. Danmark MASONIC
19:00 - Danmark Sashi vs. Danmark Brøndby
20:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Brøndby
21:00 - Danmark Ubuntu vs. Danmark Luxera

Følg med her:

#1(Med 0 svar)
1. maj 2023 kl. 17:57
Kristja
"alle er på rimelig godt niveau nu" sgu dejligt med noget ydmyghed fra MSL.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.