Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 15M : 08S
cadiaN satte FURIA på plads foran de brasilianske fans i kvartfinalen.

cadiaN-clutch sender chok gennem arenaen

Danskeren blev den helt store skurk i Jeunesse Arena, da han rejste sig og lyttede til publikummet efter sit 1v3-clutch.

Natten til lørdag forkælede cadiaN os atter med et flot clutch, de brasilianske fans ikke glemmer lige foreløbig, da Heroic sendte FURIA ud af IEM Rio i kvartfinalen.

FURIA løb med sejren på første map og kunne derfor spille sig videre til semifinalen på Mirage. Men sådan gik det ikke, da de knap nok fik point på tavlen på T-siden. Det sørgede cadiaN for særligt i mappets 9. runde.

Her stod danskeren alene tilbage med AWP'en i hænderne mod tre FURIA-spillere, og selvom han lige akkurat ikke nåede at standse bomben fra at blive plantet, formåede han at skyde samtlige modstandere i tide til at desarmere den.

Den umiddelbare reaktion fra arenaen var total stilhed og chok blandt det brasilianske publikum, der buhede, da den danske ingame leader lynhurtigt rejste sig, rev sit headset af og lyttede til de rystede FURIA-fans, mens bomben blev desarmeret med en fast hånd på keyboardet.

Se cadiaNs 1v3-clutch:

For præcis to år og én uge siden vandt cadiaN ESL Pro League sæson 13 med et ikonisk 1v4-clutch på netop Mirage, der var det sidste og afgørende map i Bo5-finalen.

cadiaNs clutch ved Pro League blev kåret som Highlight of the year 2021 af HLTV, og selvom gårsdagens præstation mod FURIA var hverken ligeså imponerende eller betydningsfuld, viste den danske ingame leader atter, at han aldrig må undervurderes.

Så sent som i januar leverede cadiaN endnu et uforglemmeligt øjeblik, da han vandt en 1v5-situation mod Vitality ved BLAST Premier Spring Groups.

#1(Med 0 svar)
22. april 2023 kl. 17:40
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Sweet
#2(Med 0 svar)
22. april 2023 kl. 18:42
ElChapo
Køligt hahaha elsker det
#3(Med 1 svar)
22. april 2023 kl. 21:01
JernLars
Cadian er efterhånden ret god til at hive clutches på Lan
#5(Med 0 svar)
23. april 2023 kl. 00:52
cleansation
Astralis børn mente ellers de var et onliner hold, og desuden vandt de kun noget fordi Hunden snød
#4(Med 0 svar)
22. april 2023 kl. 21:06
Zealc0
HALLO DE BUHER JO AF HAM. SKAL VI IKKE AHVE SPUNJ TIL TASTERNE OG CANCEL
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.