k0nfig fik gjort det onde mod sine gamle holdkammerater.

Efter Astralis-kamp: "k0nfig ønskede det virkelig meget"

NIP-mandskabet holder liv i major-drømmen, efter k0nfig slog sine gamle holdkammerater fra Astralis.

Fiasko. Pinligt. Skuffende.

Det er nogle af de mange ord, man forbinder med Astralis' præstation til RMR-turneringen i København, der endte med at blive en kæmpe nedtur, da holdet misser majoren i Paris.

NIP-mandskabet var holdet, der endte med at blive endestationen for Astralis. Selvom danskerne ikke leverede, som man havde håbet, skal man ikke tage noget fra NIP, der spillede fyr og flamme om overlevelse.

Kampen endte med at blive dåben og opstandelsen for det nye NIP-mandskab, da energien, som de længe har ledt efter, endelig blev fundet.

Det føles virkelig godt. Jeg tror, det betyder meget for os, fordi vi følte os som et nyt NIP i dag. Jeg tror, vi har fundet en energi, som vi har ledt efter i lang tid. Så jeg er virkelig stolt af holdet og stolt af, hvordan vi gik til denne kamp, og hvordan vi holdt energien og hypen og alt det der. Så dette er det NIP, vi ønsker at vise, og det gjorde vi i dag, fortæller REZ til Dust2.dk med et smil på læben.

Majoren er trods alt endnu ikke i hus for NIP-stjernen, og uanset hvem modstanderen bliver i morgendagens afgørende kamp, bliver det svært.

Uanset hvilket hold vi spiller imod, tror jeg, det bliver svært. Det kommer til at være en 2-2 kamp, son ethvert hold virkelig gerne vil vinde. Så alle vil give alt, hvad de har. Så det kommer til at være en virkelig svær kamp, uanset hvad. Og hvis vi spiller, som vi gjorde i dag, tror jeg bestemt, at vi kan gå videre.

Sejren betød meget k0nfig

Den eneste, som spillede sammen med device i NIP, var REZ.

Selvom svenskeren slog sin gamle holdkammerat, betyder det ikke det store for ham, da han har lagt den tid bag sig.

Jeg ved det ikke. Det var ligesom ligegyldigt for mig (at slå device, red.). Jeg har lidt glemt, hvad der skete, fordi jeg ikke vil bruge så meget energi på det. Han er glad, jeg er glad, så måske lader vi det bare være ved det.

Også k0nfig var i ilden mod en håndfuld af sine tidligere holdkammerater fra Astralis.

REZ kunne godt mærke på k0nfig, at danskeren virkelig brændte for en sejr. Den tidligere Astralis- og North-spiller blev ved med at holde alle på holdet motiveret og bragte energiniveauet til det næste level.

k0nfig var virkelig, virkelig meget højlydt i dag. Og jeg tror, vi hørte, som alle kunne se på ham, at han virkelig ønskede dette. Og jeg tror også, det holdt os kørende. Han holdt os alle motiverede og bragte energien til næste niveau. Og jeg er så glad for det, slutter REZ af med til Dust2.dk.

NIP spiller igen fredag, hvor holdet med en sejr er klar til BLAST Paris Major, mens et nederlag vil putte dem i Last Chance-stadiet, hvori seks hold kæmper om bare ét spot til majoren.

#1(Med 1 svar)
13. april 2023 kl. 15:04
JernLars
Der er er eller andet poetisk over at Konfig banker hans gamle hold ud af majoren og at Dev1ce taber til selvsamme hold som han ditchede
#3(Med 0 svar)
13. april 2023 kl. 22:09
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Poetisk over en person som gjorde hvad han gjorde, vinder over et hold som sejler rundt ude af alle former for balance? Dev1ce som ditchede NiP er vist også en smule kynisk sagt.

Lad os nu se om nip overhovedet går videre - spændende hold, men konfig som kan være blandt de bedste i verden i én kamp, kan i den næste være skrald - præcis som det var i Astralis.
#2(Med 0 svar)
13. april 2023 kl. 16:27
Unlucky-Luke
ja nip vær i bare stolte.. i kunne slå et hold der slet ikke kan finde nogen balance....
Nip når ikke videre alligevel... de minder pt. utrolig meget om astralis.... de har egenlig gode spillere men de kan bare ikke få det til at ske og sådan har det også været i flere år nu... xD og k0nfig er for vild på et map men så er det også 200% sikkert at han er dårlig på de næste 5... sådan har det også altid været ;)
Det må sku ikke være nemt at være pro spiller... :S
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.