blaq har kigget mod Prosapia for at finde MASONICs nyeste spiller.

MASONIC henter stortalent hos Prosapia

MASONIC har hentet en ny spiller.

sirah skal til MASONIC.

Det skriver Prosapia onsdag.

Det blot 16-årige stortalent har imponeret og leveret flotte præstationer i den seneste tid, og det er noget, blaq og MASONIC har lagt mærke til.

Vi har længe ledt efter en spiller, der har potentialet til at tage det næste skridt og mere end det. Det mener holdet og jeg, at sirah kan. Han har spillet sine kort rigtig godt både som holdkammerat, men særligt også på serveren i træning og i kampe, hvor han har været meget dedikeret og velforberedt, fortæller blaq til Dust2.dk.

Det er dog ikke kun dedikationen, som trækker. Også de individuelle færdigheder er noget, man fra MASONICs side er glade for.

Han kommer til at bidrage med meget firepower og, han kommer til at være en afgørende spiller for MASONIC i mange runder, fordi han er så stærk individuelt, men samtidig er han villig til at sætte sine holdkammerater op, når det giver mening. Jeg tror, med de holdkammerater han har i MASONIC, at sirah bliver rigtig god meget hurtigt.

sirah sluttede sig til Prosapia, da projektet blev annonceret tilbage i september. I den seneste sæson af POWER Ligaen sikrede han sammen med holdet overlevelse, og nu tager han altså et skridt op ad ranglisten og slutter sig til konkurrenterne MASONIC.

Han har også allerede fået sin debut for holdet, da han hjalp til som stand-in for under to uger siden. Tirsdag spillede han også med holdet i den lukkede kvalifikation til CCT Central Europe 6.

Allerede inden 2023 lød det også fra MASONICs direktør, blaq, at man skulle holde øje med sirah, og det kan han altså selv gøre, når MASONIC spiller i fremtiden.

MASONIC består nu af:

  • Danmark Tauson

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark Anlelele

  • Danmark sirah

  • Danmark fr0slev (på prøve)

#1(Med 0 svar)
12. april 2023 kl. 20:37
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fed signing!
#2(Med 0 svar)
13. april 2023 kl. 01:18
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den havde jeg satme ikke set komme. du er sku kommet langt :) Gratz!
#3(Med 0 svar)
13. april 2023 kl. 11:25
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Ikke overraskende når han har spillet HLTV kampe med dem i nogle uger nu, men tror 100% på at det bliver et kanonmatch over tid!
#4(Med 0 svar)
14. april 2023 kl. 04:14
DOMINA7HOR
Stærk signing. Dog ikke overraskende. blaq kaldte den selv mellem linjerne her: dust2.dk/nyheder/32945/bold-predictions-dem-skal-v.. Så ANSG1 bliver den næste hvis de skifter ud igen ;-)

Glæder mig til at se ham i aktion for MASONIC. Tror det er super match. Og et stærkt skridt på vejen til noget endnu større for sirah!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.