1. Divisionshold i vente: "Vi håber, vi kan følge med"

Det er ikke de største ambitioner, Floki Esport har, når det gælder 1. divisionen, men det kommer til at være tidskrævende.

Floki Esport er ét af de hold, der er rykket op efter den seneste sæson af POWER Ligaen. redeyes mandskab tager skridtet op i 1. division, og det betyder meget for drengene efter en lang sæson.

Det sætter redeye, der er holdets ingame-leader, lidt ord på efter en vellykket sæson.

Det betyder enormt meget for os alle, at vi rykker op i 1. divisionen. Så kan vi vise vores værd. Selvom vi er mange nye navne oppe i 1. divisionen, så føler vi stadig, at vi har det, der skal til for at være heroppe.

Udover det høje humør efter sejren imod SERA Nbgroup i relegation, kom det ikke bag på holdet, at de havde det i sig fra start.

Holdet har hele vejen igennem troet på oprykning, selvom der har været mange spillerskift i lejren.

Vi har haft mange forskellige spillere på lineuppet i løbet af sæsonen, men vi har gennem hele sæsonen haft troen på, at det kunne ende ud i en oprykning, så at se det munder ud i en oprykning er lækkert.

2. division B blev en gyser til det sidste, da Esport Harte og Floki Esport begge lå på 39 point.

Det var Esport Harte, der rykkede direkte op, da de var indbyrdes bedre. Det blev dog ikke noget problem for Floki-drengene, der sikrede oprykning med en 2-1-sejr over 1. divisionsholdet SERA Nbgroup i relegation.

Selvom nerverne var høje, var holdet alligevel ret selvsikkert, eftersom tiden og energien var blevet brugt på at se demoer.

I og med vi tager andet map, er vi selvfølgelig fulde af selvtillid og kampgejst, samtidigt med at vi havde forberedt os på at Nuke skulle være decider.

Vi havde brugt tid og energi på at kigge deres demoer igennem, og vi vidste stort set hvordan de ville reagere. Også selvom alle havde nerver på, blev det nemmere at vi kom godt fra start, i modsætning til Sera Nbgroup.

Efter en storslået sejr gælder det nu 1. divisionen, hvor hold som XI Gamerpay og Maknitude holder til.

Men redeye og hans holdkammerater er allerede meget bevidste om hvilke udfordringer, der venter dem. For Floki-holdet handler det mest om tid og engagement.

Vi er meget bevidste om, at 1. division er en mere udfordrende division, men vi er fast besluttede på at spille med og kæmpe med de bedste hold.

Det vil kræve mere tid og engagement, men vi vil tage kampene en ad gangen og give vores bedste for at nå vores mål.

Selvom det bliver tidskrævende for redeye og kompagni, er første punkt på dagsorden tydelig og konkret.

I første omgang handler det for os om at overleve. Efter et par sæsoner må vi se, om det er os, der skal op og dyste i POWER Ligaen.

Det er dog ikke alle fem spillere, som fortsætter i næste sæson, eftersom tiden er løbet fra Ka1le.

Derfor er mandskabet på udkig efter en ny femtemand som erstatning.

Efter kampen, der sikrede os oprykning, satte vi os på TS og blev enige om, hvordan den næste sæson skulle se ud. Desværre følte vi ikke, at Kal1e ville have den tid, som en oprykning selvfølgelig tilføjer til projektet. Så vi er ude efter en ny femte spiller med tid og erfaring til at løfte holdet yderligere.

Floki Esport kommer i næste sæson til at deltage i 1. division, hvor de vil gøre deres entre.

Floki Esports holdkort består derfor nu af:

  • redeye

  • Beccie

  • Folkehelten

  • Bukhavez

#1(Med 0 svar)
29. marts 2023 kl. 09:44
Folke
Godt sagt Redeye, man skulle tro du havde fået hjælp...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.