Altekz håber på at løfte et trofæ endnu engang. Her gjorde han det til Gamebox.

Altekz og Astralis Talent har knækket koden: "Vi er blevet åbne over for hinanden"

Åbenhed, sammenhold, accept - det er opskriften til succes for Astralis Talent.

Astralis Talent vinder i øjeblikket alt, hvad de spiller med i, og mandag aften sikrede det unge talenthold sig også i en plads i finalen af POWER Ligaen, efter de besejrede de regerende mestre fra MASONIC uden problemer.

Det unge mandskab løber med overskrifterne, og holdet suser op ad HLTV's rangliste, hvorpå de blot er fem placeringer uden for top 30.

Når finalen af POWER Ligaen afvikles i aften mellem Astralis Talent og CEPTER, bliver en helt ny vinder kåret, og her har mange udset Astralis Talent som klare favoritter til at løfte trofæet.

Smadrer regerende mestre

MASONIC har løftet trofæet i POWER Ligaen i de sidste to udgaver af POWER Ligaen, og ved sæsonstart var back-to-back-vinderne også udpeget som en af holdene, der kunne gå hele vejen.

Man prøvede i løbet af sæsonen at finde det perfekte match i MASONIC-lejren uden held, og holdet stillede heller ikke op med sin officielle startfemmer i gårsdagens semifinale mod Astralis Talent, og det tippede chancerne i Altekz og kompagnis favør.

Vi havde nok regnet med at vinde. Måske ikke lige så stort, men jo vi havde regnet med at vinde. De spiller med to stand-ins, så vi havde regnet med at vinde, fortæller Altekz.

I Astralis Talent-lejren var man faktisk også bange for, at man ville møde et hold, der spillede mere løst end sammenhængende.

Vi troede faktisk, at de ville spille lidt mix-cs Og det er nok det, vi har haft sværest ved at spille mod på det seneste; folk der ikke spiller så struktureret igen. Men de fik jo aldrig et ben til jorden hele kampen, og vi vandt alle pistolrunderne, så der var ikke rigtigt noget at gøre for dem, afslører R0nic overfor Dust2.dk.

"Vi er blevet meget mere åbne overfor hinanden"

I marts har Astralis Talent vundet to turneringer, to lukkede kvalifikationer, og nu er de også uhyre tæt på at kunne kalde sig for POWER Ligaen-vindere.

De flotte resultater er blevet belønnet med en plads lige udenfor top 30 på HLTV's ranglsite.

Det, som knækkede koden for Astralis Talent, har været et stærkt sammenhold på holdet, hvor åbenhed og accept fylder en vigtig del af agendaen.

Jeg tror bare, at vi har fået et godt sammenhold på holdet. Vi er blevet meget mere åbne over for hinanden omkring, hvordan vi har det, og at vi skal acceptere hinanden. Det tror jeg har hjulpet mig med at Ikke at tilte, og det gør, at jeg performer bedre, fortæller Altekz til Dust2.dk og tilføjer:

Og så bare at vi har nogle gode rammer. Vi laver ikke alle mulige hul i hovedet ting midt i det hele Vi ved godt hvad vi skal. Og jeg tror, det hjælper med, at det gør det lidt mere stabilt - både min performance, men også bare holdet i det hele taget, tror jeg

Så det er bare sjovere at spille, når holdånden er i top?

Ja lige præcis. Alle er glade og alle møder op på TeamSpeak med smil på læben. Der er ikke nogen, der er negative eller noget. Hvis man er, så ved folk det fra starten af, hvis man måske har haft en dårlig dag eller sådan noget. Så det er meget federe at spille nu, end det var før

"Det betyder meget for mig"

R0nic, som er holdets træner, var en af spillerne på den allerførste udgave af Astralis Talent, og da projektet først blev lanceret, havde fansense store forventinger til dem.

De forventninger fik man aldrig mødt, så derfor har det også betydet ekstra meget for R0nic, at bevise at man kan føre et hold dertil, hvor det er sjovt.

Det er meget specielt for mig, fordi dengang jeg røg, der følte jeg ikke helt, at det var berettiget så at sige. Jeg fik lidt mange problemer, man skulle have taget fat i før. Og så bare bevise nu, at jeg sagtens kan være med til at bringe et hold op der, hvor det er sjovt, det betyder rigtig meget for mig personligt i hvert fald, udtaler R0nic.

Alle på Astralis Talent er gode bejlere til at snuppe titlen som MVP, hvis de går hen og slår CEPTER tirsdag aften, men især Altekz har spillet en flot sæson.

Selvom, at det er fedt at få anerkendelse for ens flotte præstationer, vil den unge Astralis Talent-spiller overalt andet bare vinde.

Selvfølgelig vil jeg blive meget glad for MVP-titlen. Det vil jeg da, men jeg tror ikke, det betyder så meget for mig igen. Selvfølgelig er det jo lidt fedt at få anerkendelse for, at man har spillet godt, og det er jo nice at få at vide. Men jeg tror sådan overordnet bare, at jeg vil gøre alt i verden for at vinde.

Jeg synes måske ud af til, at det er mig, der måske godt kunne blive MVP'en, men jeg synes sådan inden bagved, er der både Patti og R0nic, der laver enormt meget godt arbejde, der gør, at vi kan performe. Så der er lidt MVP til dem også, men jeg synes at statsmæssigt, er det jo helt klart enten mig eller Mikkel (MistR, red), der ligger til at skulle få den.

Finalen i POWER Ligaen står mellem formstærke Astralis Talent og CEPTER, der overraskede alt og alle, efter de totalsmadrede Tricked i deres semifinale.

Uanset hvad ser Altekz og R0nic dem selv som klare favoritter, hvis man tager holdets seneste resultater og form i mente.

Ja. Det vil jeg sige, at vi er. Nok mest baseret på vores sidste resultater her og det seneste stykke tid. Men de har set varme ud, og vi undervurderer dem i hvert fald ikke. Vi går ind og spiller det, som om at det var en finale mod hvilket som helst andet hold, udtaler Altekz til Dust2.dk.

Hvis man ikke kan kalde sig favoritter, når man er nummer 35 i verden, hvornår kan man så ikke? Så vi regner også med at vinde, tilføjer R0nic.

Har I nogle ord til CEPTER inden kampen?

De skal i hvert fald lige huske at smøre leddene, som smF har skrevet på Twitter. Ej, jeg ser frem til en god kamp. Jeg tror, det bliver lidt tæt, men jeg tror også, at vi individuelt bare er bedre og kommer til at skyde dem ud, siger Altekz med et smil på læben.

Astralis Talent består af:

  • Danmark Altekz

  • Danmark br0

  • Danmark MistR

  • Danmark Kristou

  • Danmark Patti

  • Danmark R0nic (coach)

Finalen mellem Astralis Talent og CEPTER spilles klokken 20:00 og kan følges her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.