PERCY og co. står i finalen i POWER Ligaen.

CEPTER om 16-0-sejr: "Jeg er mindst lige så overrasket som jer"

CEPTER BITSKINS overraskede alt og alle inklusiv dem selv, da de slog Tricked i semifinalen.

Chokket har endnu ikke lagt sig for hverken seere eller spillere efter CEPTER BITSKINS smadrede Tricked i POWER Ligaens semifinale.

alexsomfans tropper nedlagde vinderen af grundspillet med cifrene 16-9 på Mirage og 16-0 på Vertigo, og den var der ingen, der havde set komme - inklusiv dem selv.

Jeg var sikker på, at vi ville hive Mirage hjem, da vi egentlig havde ret godt styr på dem i lørdags (i IESF-kvallen, red.), men Vertigo havde jeg slet ikke regnet med ville være et såkaldt “æg”.

Så sent som i søndags var vi lidt i tvivl, om hvorvidt vi skulle veto Nuke eller ej og lade dem få Vertigo, men som jeg sagde til drengene: “Vi har den stærkeste AWP på Vertigo, som sidste gang kørte Tricked af banen med en 30-6 score. Hvis vi bare lægger en god gameplan, så er den hjemme”, fortæller alexsomfan ovenpå sejren.

På Vertigo tabte CEPTER BITSKINS som bekendt ikke en eneste runde, og det var derfor klart det rette valg fremfor Nuke.

Jeg er nok mindst lige så overrasket som jer. Vi tog lidt et gamble, hvor vi tænkte, vi ville have nemmere ved at udspille dem på Vertigo, da de har langt mindre at falde tilbage på end på Nuke. Vi spiller bare en god omgang CS, konstaterer PERCY.

"Tricked er et hold i ravage"

Selvom CEPTER spillede en flot kamp, kan vi ikke komme udenom elefanten i rummet. Tricked mødte ikke op på serveren og skuffede udover alle grænser, og det kunne også mærkes i CEPTER-lejren.

Jeg sidder egentlig med en blandet fornemmelse lige nu. Vi spillede selv fantastisk CS, var gode i vores reaktioner og snakkede godt. Det var sgu bare 5 fingre på en hånd i dag, som Shox ville sige, og det var nok det, der gjorde den største forskel, fortæller alexsomfan.

Men oveni det, som jeg ofte har nævnt, så er Tricked bare et hold i ravage lige nu, hvilket vi brugte til vores fordel. Jeg tror Nuke-bannet overraskede dem, men ser man på hele situation, så er det minimalt, hvad de har kunne få på Vertigo med larsen, og så er Lucky slet ikke den samme kaliber på det map som på Nuke.

alexsomfan, PERCY og resten af CEPTER BITSKINS møder i morgen vinderen mellem Astralis Talent og MASONIC i finalen, når klokken slår 20:00.

CEPTER BITSKINS består af:

  • Danmark alexsomfan

  • Danmark PERCY

  • Danmark mupzG

  • Danmark smF

  • Danmark Ryxxo

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.