MSL og kompagni er nede på fire spillere.

Ungt talent forlader NtK*

Ming0 har af personlige årsager valgt at trække stikket på NtK-mandskabet, der blandt andet huser MSL og aizy.

Nede på fire spillere.

Det er realiteten for MSL og resten af NtK, efter Ming0 trak stikket sent søndag aften.

Den 20-årige rifler uddyber på Twitter, at beslutningen udelukkende er lavet på baggrund af personlige årsager, som han er nødt til at tage sig af, inden han kan fortsætte karrieren.

Jeg har besluttet at forlade NtK-projektet, da jeg har nogle personlige ting i mit liv, jeg er nødt til at fokusere på, inden jeg kan fortsætte med at grinde. Intet ondt blod med gutterne eller noget - jeg håber, de lykkes får deres vej

Senest spillede MSL og resten af NtK med i den danske, lukkede kvalifikation til IESF World Championship 2023. Her blev Ming0 og kompagni smadret af kvalifikationens eventuelle vinder i form af Astralis Talent.

Tirsdag eftermiddag skal NtK i aktion atter engang, når landsmændene fra Tricked venter i Elisa Invitational Spring 2023 Contenders.

*MSl har afsløret overfor Dust2.dk, at NtK stiller op med hugilago på tirsdag mod Tricked.

NtK består nu af:

  • Danmark MSL

  • Danmark aizy

  • Danmark leakz

  • Danmark LUMSEN

#1(Med 5 svar)
20. marts 2023 kl. 08:24
turbotroels
Jeg synes det er fedt MSL arbejder på talenterne. Men kunne man overveje at sparke gang i aizy - han ligner godt nok ikke en der kan begå sig på noget der minder om et anstændigt niveau.
#2(Med 4 svar)
20. marts 2023 kl. 08:46
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Har han jo ikke kunne siden FaZe. Hvis aizy ikke gider ligge tid i dm sessions hver dag eller har motivation til at arbejde hårdt så er det jo bare sådan det er, man ser det jo også i fodbold hele tiden. Kig på dele alli fx.
#3(Med 0 svar)
20. marts 2023 kl. 12:41
tinzuldateN
Tror desværre at Dele Alli ikke har været den samme siden han havde indbrud i hans hjem. Virker mere som en psykisk præget ung mand.
#4(Med 1 svar)
20. marts 2023 kl. 12:41
zyh
Lige præcis det, er et glimrende eksempel. En mand der opnåede succes for hurtigt og kan hygge sig med pengene. Han er blevet en diva uden lige.
Mht. aizy, så ved jeg ikke hvad der har gjort det, men det må være ekstremt svært at ramme toppen og så bare ramme bunden på 0,5.
#6(Med 0 svar)
20. marts 2023 kl. 14:45
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lidt øv med dele alli. Er ikke Tottenham tilhænger men dengang han var i form i Tottenham var holdet virkelig a force of nature. Ham og Eriksen var fuldkommen ustoppelige.
Jeg havde håbet at lånet til everton sammen med vdb kunne blive gnisten der gen antændte hans karriere, men lige lidt skete der. Første par kampe så ellers gode ud for de 2..
#5(Med 0 svar)
20. marts 2023 kl. 13:05
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis man skulle tage et eksempel i den danske superliga ville det nok være Osama Akharraz
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.