Oprykning sikret for efterskolehold: "Det er selvfølgelig en fordel, at vi er så tætte"

Det hjælper på holdets præstationer ingame, at de bruger så mange timer sammen til daglig, fortæller BenjaPopperN til Dust2.dk.

Onsdag aften slutter sæsonen for mange hold i POWER Ligaens divisioner, men nogle hold har allerede spillet deres kampe.

Et af de hold er Ølgod Efterskole, der allerede tirsdag aften sikrede oprykning til 2. division.

Net op det er da også noget, der betyder utrolig meget for et så ungt hold, der endda overgik forventningerne inden sæsonen.

Det er en sindssyg fed følelse at ende som etter i gruppen og få en masse overbevisende sejre. Vi gik ind til sæsonen med en klar forventning om, at vi mindst skulle ende i top 3 og rykke op, fortæller BenjaPopperN til Dust2.dk

Ølgod var placeret i 3. division A, hvilket betød, at de blandt andre skulle møde Team Easy On, der har spillere som Bubzkji, dragonfly, torben iorden og MSAA på holdkortet.

De to hold stod også over for hinanden tirsdag aften, og det var da også opgøret mod netop Team Easy On, der var mødt til at sikre Ølgod Efterskole førstepladsen, da holdet vandt 16-8.

Det var selvfølgelig spændende at spille mod så gode spillere, og da vi tabte til dem i første omgang, vidste vi godt, at vi virkelig skulle ind og præstere og bevise, at vi sagtens kunne slå dem. Det gav et gys i hele holdet, da Bubzkji joinede serveren, men vi var også klar over, at vi skulle spille vores eget spil, og at vi sagtens ville kunne slå dem.

Fordel at gå på efterskole sammen

Ølgod Efterskole-holdet er som sagt et efterskolehold, hvorfor spillerne til daglig bor sammen på skolen.

Det giver et rigtig tæt bånd, mens spillerne også sidder sammen og spiller, og det er noget, BenjaPopperN mener hjælper på serveren.

Det er selvfølgelig en fordel, at vi er så tætte og kender hinanden så godt. At spille i samme lokale giver os en ekstra energi og gejst til at præstere. Vi træner stort set hver dag, hvis tiden er til det, men vi går stadig på efterskole, hvilket betyder, at vi også prioriterer det sociale.

Frygten med mange efterskolehold er, at når tiden på skolen er ovre, så går holdet fra hinanden.

Det er dog slet ikke sikkert, lyder det fra den blot 15-årige spiller.

Vi er alle utroligt motiverede for at spille hold-CS, og det stopper ikke, bare fordi vi ikke går på efterskole mere. Vi ved selvfølgelig ikke, hvad fremtiden bringer, men lige nu fokuserer vi på at gøre klar til næste sæson og vise gode resultater, og så må vi se derfra.

Ølgod Efterskole består af:

  • Danmark BenjaPopperN

  • Danmark Ch4se

  • Danmark Eltong

  • Danmark Youb4y

  • Danmark TAUMAN

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.