Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 04T : 46M : 48S
alexsomfan er ikke bange for at sende en stikpille til en konkurrents IGL.

CEPTER-kaptajn med stikpille: "Det bedste ved det hele er at kunne lukke munden på Equip"

alexsomfan og CEPTER er klar til slutspillet i POWER Ligaen.

Mandag aften skulle top 4 i POWER Ligaen afgøres, og da de mange kampe var spillet færdig, var det CEPTER, der stod stærkest tilbage, da de snuppede den sidste plads i slutspillet.

Slutspilspladsen er da også noget, holdet er meget glade for, men særligt to af spillerne kan ånde lettet op, da de havde noget at bevise fra sidste sæson.

Sådan lyder det fra alexsomfan i et interview med Dust2.dk efter mandagens store sejr.

Det er dejligt (at nå slutspillet red.) - især for Ryxxo og jeg, der efter sidste sæsons store skuffelse, havde noget vi skulle bevise. Det er også fedt at kunne bevise alle dem, der tvivlede på os, at vi stadig har det i os. Jeg ved i hvert fald, at der er mange derude, som ikke regnede med at se CEPTER i slutspillet, da vi ramte transfervinduet.

For CEPTER har det siden transfervinduet været målet at ramme slutspillet, og det krævede sejre mandag aften. Specifikt var det dog vigtigt med tre point i kampen mod Prosapia, som inden dagen var en af CEPTERs største konkurrenter.

Pointene blev da også hentet hjem, men hvis man skal tro alexsomfan, så krævede det, at spillerne mindede hinanden om, at de skulle huske at nyde spillet.

Hvis vi skal ud og vinde kampe, er det vigtigt, at vi spiller for manden ved siden af os, og det ville vi det meste af kampen i går. Der var nogle runder i starten, hvor mupzG og jeg måtte minde de andre, om at det bare er et computerspil, og vi skulle huske at have det sjovt.

Sejren alene var dog ikke det vigtigste for alexsomfan. I stedet var det at slå en af de andre spillere, der var den største sejr for ham.

Det bedste ved det hele er at kunne lukke munden på Equip. Af en eller anden årsag mener han, at min måde at spille CS på er forældet. Det er mig en gåde, at han så stadig ikke kan knække koden for, hvordan man vinder over det, fortæller alexsomfan.

Kan gå hele vejen

CEPTER går ind til slutspillet som det måske varmeste mandskab, efter holdet tog sejren hjem i de fem seneste kampe i sæsonen.

Det blev blandt andet til sejre over både MASONIC og Tricked, som også er med i slutspillet, men det gør langt fra CEPTER til favoritter, lyder det fra IGL'en.

Lige nu kan alle slå alle de hold, der ligger i top 4, hvis vi rammer dagen. Vi har slået de tre andre én gang, og de har slået os, så den er meget åben. Jeg tror dog ikke, de andre hold havde regnet med at se os ved siden af dem.

Vores fordel er at, vi er underdogs. Sidste gang jeg var det, vandt jeg Ligaen, så måske det gentager sig.

Mens MASONIC og Tricked i de seneste sæsoner har været favoritter, så er det ikke dem, alexsomfan ser som CEPTERs største konkurrent.

Her kigger han i stedet mod talentholdet fra Astralis, som virkelig også har imponeret i grundspillet, hvor de i øjeblikket ligger nummer et.

Astralis Talent er vores største konkurrent. MASONIC spiller med to, de lige har smidt af holdet, så det bliver nok bare en FACEIT-spillestil, og Tricked-mandskabet er ikke rigtig sig selv, og det har de ikke været, siden afdelingen lukket.

Astralis Talent har derimod været brandvarme i CCT og andre online turneringer, så det ville ikke undre mig, hvis de gik hele vejen.

CEPTER BITSKINS sluttede på fjerdepladsen i grundspillet og skal derfor møde vinderen af grundspillet. Da Tricked fortsat mangler én kamp, er modstanderen dog ikke sikker endnu, da Tricked med en sejr kan spille sig foran Astralis Talent i stillingen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.