salazar føler endelig, at ECSTATIC er på rette spor. Foto: ECSTATIC

ECSTATIC-AWP'er om at spille fuldtid: "Det har krævet en del tilvænning"

salazar er ikke bleg for at indrømme, at det har været svært, men at holdet nu er på rette spor.

Det har ikke været en dans på roser for ECSTATIC, som tilbage i november hentede salazar.

Netop dette er AWP'eren heller ikke bleg for at indrømme, men nu afslører han over for Dust2.dk, at holdet er på rette spor.

Jeg føler bestemt, at resultaterne er begyndt at gå vores vej. Det er ikke altid nemt at performe godt i turneringer, lige når man laver holdændringer. Vi har ændret et par ting, og jeg føler, at vi har fundet ud af, hvordan vi skal gøre tingene. Det gør også, at resultaterne begynder at gå i den rigtige retning, fortæller salazar.

Efter salazar skiftede til ECSTATIC er den unge AWP'er gået fuldtid med Counter-Strike.

Det har været en stor omvæltning for det blot 18-årige talent, som særligt arbejdede på sig selv i de første par måneder i ECSTATIC-trøjen.

Selvfølgelig har det krævet en del tilvænning - både ingame, men også til ens hverdag generelt, da man pludselig spiller fuldtid, og spiller så mange forskellige turneringer hele tiden og så mange kampe. De første måneder arbejdede jeg rigtig hårdt med mit individuelle niveau for at kunne være skarpere i forhold til mit aim og tage de rigtige beslutninger hurtigere. Så det var en masse demo-gennemgang og generelt bare CS hele tiden.

Det er dog ikke kun på serveren, salazar lagde sit fokus. Også det mentale har fået et skub.

Det har dog også været nødvendigt, afslører salazar, da det ikke just har været en dans på roser hele vejen igennem.

Jeg fokuserede også på den mentale del. Jeg blev ved med at tro på mig selv, selvom det nogle gange ikke gik som forventet. Holdet har også hjulpet meget på min udvikling, og de har været gode til at tage imod mig. Efter at have trænet så meget nonstop, og at vi fik fundet vores roller på holdet, har alt det hårde arbejde også båret frugt. Overordnet føler jeg, at det selvfølgelig har været svært, men det er også, hvad jeg havde forventet.

Kæmpe præstation

I den netop forgangne uge leverede ECSTATIC varen, da det danske mandskab kvalificerede sig til ESL Challenger Melbourne, som bliver afholdt i Australien.

Netop den store præstation markerer også fremgang i danskernes spil, og det betyder meget for unge salazar.

Det betyder meget for mig personligt. Jeg tror ikke, at jeg for 4-5 måneder siden kunne sige, at jeg skulle til Australien og spille ESL Challenger. Det er også lidt mærkeligt at skulle til et andet land og spille CS. Jeg ser meget frem til det, både at spille på LAN, men også bare oplevelsen i det hele taget. Nu har de andre jo været i Malta og spille RMR, og selvfølgelig er det her noget andet, men bare oplevelsen af at være i et andet land og spille, det glæder jeg mig virkelig meget til, slutter salazar af.

ECSTATIC består af:

  • Danmark kraghen

  • Danmark Queenix

  • Danmark Cabbi

  • Danmark maNkz

  • Danmark salazar

#1(Med 1 svar)
13. marts 2023 kl. 16:43
Rollo
Han er så cute, glæder mig til at se ham vinde ESl <3
#2(Med 0 svar)
13. marts 2023 kl. 16:45
Equip
+1
#3(Med 0 svar)
13. marts 2023 kl. 18:07
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
noodlehair stays on top
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.