Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 33M : 23S
Fra venstre er det: Hansi, FeZ, Inspire, buNNy, Speedy. Foto: Copenhagen Flames

Sætter ord på sæsonen: "Det ville være en stor skuffelse"

buNNy sætter ord på hvordan sæsonen har været i Flames-lejren.

3 sølle point.

Det er hvad Flames Ascent har fået skrabet sammen indtil videre i POWER Ligaen.

Udfaldet har ikke levet op til forventningerne hos drengene i Flames, og det forsøger mandskabets ingame-leader at sætte ord på.

Sidste sæson kom Flames Ascent nemlig hele vejen til semifinalen i slutspillet, men tværtimod har det set helt anderledes ud i sæson 22.

Sidste sæson havde vi WePlay, MistGames og POWER Ligaen, hvilket gjorde vi hele tiden var i et mental-state, hvor vi spillede for at vinde samt det vi var gode til.

Især WePlay havde en positiv effekt på vores udvikling og spil, hvilket desværre ikke har været tilfældet i denne sæson.

Selvom vores fokus stort set kun har ligget på Ligaen, har den dårlige start, grundet fraværet på andre turneringer, resulteret i, at vi har haft en højere tendens til at spille for ikke at tabe fremfor at spille for at vinde.

Selvom det ikke er gået som planlagt for buNNy og kompagni, når de har været på serveren, er det langt fra den eneste udfordring holdet er stødt på.

Intet er rigtigt gået som vi har planlagt, og vi har bare ikke kunne få gang i vores spil. Derudover har jeg selv valgt at spille hele sæsonen med rat og pedaler, så det er ikke lige lykkedes mig at skyde nogen endnu, men det kommer forhåbentligt snart.

Det har ikke gjort den store forskel for os

Der skal ikke ligges skjul, at utrolig mange af Flames Ascents opgør har været uhyggelig tætte, men alligevel ikke gået i mandskabets favør.

Det har dog ikke haft den store betydning for drengene.

Jeg tror faktisk ikke det, at vi har tabt kampene så tæt gør så stor en forskel for os. Det eneste der rigtigt betyder noget, er om vi taber eller vinder dem i forhold til, at skulle beholde vores placering i Ligaen.

Men vi må tage, hvad vi nu kan fra kampene og lære af vores fejl.

Til trods for resultaterne ser det ikke ligefrem lyst ud, hvis Flames-drengene skal beholde deres spot i Ligaen.

Derfor er planen, at der kommer andre boller på suppen her i slutspurten af sæsonen, for ellers ville det være en kæmpe skuffelse.

Man kan sige, at det ikke ligefrem ser positivt ud i forhold til at blive, men vores mål er selvfølgelig at få vendt skuden, og vist at vi faktisk godt kan finde ud af at spille CS.

Men hvis ikke vi får det gjort, står turen jo på en tur ned i 1. division, hvilket vil være pisse skuffende, men det må vi jo tage som det er og så må vi se på det til den tid.

Flames Ascent har fem opgør tilbage i POWER Ligaen, hvor de allerede er i aktion på mandag mod Prosapia Esport.

Mandskabets sidste kamp bliver spillet den 14. marts. Så en chance for overlevelse lever endnu, hvis holdet får vent skuden og skudt sig opad i tabellen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.