Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 30M : 55S

Alderspræsident er Ugens Spiller

Der var tæt løb om at blive Ugens Spiller i POWER Ligaen.

Endnu en veloverstået spilleuge i POWER Ligaen er også lig med, at vi skal have kåret Ugens Spiller i POWER Ligaen med hjælp fra Dust2.dk's læsere.

Og denne gang er det alderspræsidenten hos Astralis Talent, Patti, som snupper titlen for næsen af holdkammeraten Kristou samt PERCY fra CEPTER BITSKINS.

Patti skød Astralis Talent til sejr i begge ugens kampe, og selvom han ikke toppede scoreboardet i nogle af opgørene, så var han bundsolid i begge kampe.

Sejrene betyder også, at Astralis Talent for første gang denne sæson kan holde weekend på førstepladsen i tabellen, men Tricked har dog stadig et par kampe færre, og det kan derfor være et andet billede, når POWER Ligaen i næste uge fortsætter.

Foruden Patti var Kristou og PERCY som nævnt også blandt de tre udvalgte, og særligt sidstnævnte havde indstillet sigtekornet perfekt i CEPTER BITSKINS' kamp mod Atlantic.

Her ramte den 28-årige CEPTER BITSKINS-spiller nemlig Atlantic-spillernes hoved hele 19 gange ud af de 23 kills, det blev til i 16-7-sejren.

Kristou viste sig fint frem mod Prosapia, hvor han endte med en 1.80-rating, men i kampen mod Flames Ascent klikkede det aldrig rigtig for AWP'eren trods sejren til Astralis Talent.

De må derfor til at forhandle internt på holdet, hvis Kristou skal se noget til de fem kasser Red Bull, som Patti qua titlen som Ugens Spiller kan se frem til.

Sådan fordelte stemmerne sig:

  1. Patti - 45%

  2. PERCY - 31%

  3. Kristou - 24%

#1(Med 1 svar)
3. marts 2023 kl. 11:55
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sådan patti. Er det helt utænkeligt han får chance, hvis muligheden byder sig?
#2(Med 0 svar)
3. marts 2023 kl. 19:39
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Mon ikke br0 er forrest i køen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.