alexsomfan har vundet POWER Ligaen i tre omgange.

Kæmper om slutspillet: "Man må sgu ikke tabe til Equip"

alexsomfan og CEPTER BITSKINS har det ene ben i slutspillet, men intet er afgjort endnu.

Grundspillet af denne sæson af POWER Ligaen er lidt over halvvejs færdigt, hvor MASONIC, Tricked og Astralis Talent stort set allerede har sikret sig en plads i slutspillet.

Derimod er kampen om fjerdepladsen helt åbent, hvor især fire hold ligger og spiller med om den eftertragtede plads.

Et af de hold er CEPTER BITSKINS, og selvom man i øjeblikket ligger inden for den grønne zone, ved alexsomfan og kompagni godt, at intet er sikret endnu.

Lige nu ser det meget lunt ud, men dykker man dybere i tabellen, har vi lige en kamp mere eller to, end dem som stadig kan indhente os. Så vi er slet ikke sikre endnu.

Som det ser ud lige nu, ligger CEPTER BITSKINS til en plads i slutspillet, og det er også her, alexsomfan er vant til at være.

Det er er derfor ikke nogen overraskelse, at det for ham vil være utroligt skuffende at misse slutspillet.

Det vil være en kæmpe skuffelse at misse slutspillet. Det sidste halve år har været en stor skuffelse fra min side af set med CS-brillerne på. Jeg er gået fra at være kontinuerligt i slutspillet, ofte også finalerne, til at kæmpe om at skulle overleve, og det er bare i POWER Ligaen.

Internationalt har der heller ikke været noget, der er værd at nævne. Det skyldes nok også en del, som har været ude af mine hænder, men det er stadig bare ikke godt nok.

Atlantic-rivalisering

Hvis man bare fulgte en lille smule med på de sociale medier under Road to Astralis Nexus Grand Fianle i weekenden, ville man vide, at en rivalisering er ved at danne sig mellem CEPTER BITSKINS og Atlantic.

I weekendens turnering var det Atlantic, der trak det længste strå, men allerede her i mandags var holdene i duel mod hinanden igen. Her betød det lidt ekstra at få bugt under Atlantic-mandskabet.

Det er super lækkert at slå “Atlando”, og vigtigt. Ender vi á point så har vi rundeforskellen, og det kan måske gå hen og blive afgørende. Egentlig føler jeg også, vi burde have vundet det første opgør. Vi taber begge pistolrunder, og får ikke konverteret de efterfølgende, men kampen ender alligevel med 14-16 til dem, hvor de vinder på en forcerunde, udtaler alexsomfan til Dust2.dk og tilføjer:

Det har bare været et gennemgående tema i mange af vores kampe, at vi desværre ikke kan vinde pistolerne, hvilket er kritisk, når vi spiller bedst-ud-af-én.

alexsomfan er heller ikke bleg for at erkende, at Atlantic er et hold, de skal slå hver eneste gang, de mødes.

Men altså, nu er forbandelsen brudt. Jeg føler selv “Atlando” er et hold, vi skal slå alle dage, og det er fedt endeligt at gøre det og så overlegent.

"Man må sgu ikke tabe til Equip"

CEPTER BITSKINS har blot fire kampe tilbage på programmet, og på papiret har de et par svære opgaver foran sig, da man blandt andet møder Tricked og MASONIC.

Holdkaptajnen har dog troen på, at det ikke er uoverskueligt at hive point mod dem, da stort set alle deres kommende modstandere har skiftet ud på holdkortet.

Jeg tror på det. Vi står stærkere, end vi gjorde, da vi mødte de hold sidste gang, og så er der også sket en del på et par af de hold. Både Sashi og Tricked har skiftet spillere/spiller, hvilket sætter dem en del tilbage. MASONIC er lidt ved siden af dem selv lige nu.

Sidste gang CEPTER BITSKINS tørnede sammen med Prosapia, blev det til en sejr til de sidstnævnte.

Dengang var alexsomfan dog ikke med, da han sad kampen over grundet sygdom, men da han vågnede, fik han sig noget af et chok, da "man ikke må tabe til Equip".

Jeg spillede ikke med, da vi tabte til Prosapia, da jeg var syg og havde ligget i sengen i 12 timer og dårligt nok havde spist noget. Men jeg må indrømme, at da jeg vågnede, og min kæreste fortalte de havde tabt til Prosapia, tog jeg lige en lur til på 24 timer. Man må sgu ikke tabe til Equip, slutter alexsomfan af med.

Den 6. marts støder CEPTER BITSKINS sammen med Sashi og MASONIC, mens man i sidste spillerunde møder Prosapia og Tricked den 13. marts.

#1(Med 0 svar)
1. marts 2023 kl. 20:02
HUNDEN
Astralis
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Godt PR arbejde af Mr. CEPTER.
Flot sejr mod atlando den anden aften.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.