Chr1zN har spillet for MOUX NXT siden september.

MOUZ' danske talent: "Det største pres kommer helt sikkert fra mig selv"

Chr1zN kan følge i fodsporene på store danske ingame leaders som gla1ve og karrigan.

Det er godt et halvt år siden, at MOUZ satte kløerne i det danske stortalent Chr1zN, der blev hevet ombord som ingame leader på deres internationale talenthold MOUZ NXT.

Den tyske organisation gaflede den blot 16-årige, efter han havde ageret standin for både AGF og Tricked.

Chr1zN er nu faldet godt til hos MOUZ i rollen som ingame leader, som han også har erfaring med fra sine tidligere danske hold.

Det har været overraskende let, selvom jeg er meget grøn på det niveau. Jeg har tidligere callet i ca. et år for ESIMED, men dette er selvfølgelig et stort skridt op. Der er stor forståelse for, at der naturligvis vil forekomme fejl, og at det er noget, som vi arbejder os igennem sammen. Holdet er meget vokalt, hvilket gør arbejdet lettere for mig, forklarer Chr1zN til Dust2.dk.

Han har da også planer om at holde fast i ingame leader-rollen.

Jeg har hele tiden fundet mig godt tilpas i den rolle, og min umiddelbare plan er at fortsætte med at være ingame leader. Jeg synes, det er en rolle, hvor jeg med mine styrker kan bidrage meget til et hold. Jeg ved godt, at det går lidt udover mit individuelle niveau, hvad angår frags, men det gør ikke så meget, hvis jeg kan være med til at løfte de andre.

Man kunne tro, at der ville følge en del pres med at træde ind som ingame leader på et internationalt hold og måske særligt MOUZ NXT, der har en flot historie med at sende spillere videre og et bugnende trofæskab.

Men presset kommer mest af alt fra ham selv, fortæller Chr1zN.

Jeg føler ikke, at der er et så stort udefrakommende pres. MOUZ er gode til at bakke op omkring mig, og jeg har stor støtte i Tobias (TOBIZ, red.) og mine holdkammerater. Det største pres kommer helt sikkert fra mig selv, da jeg forlanger en del af mig selv både på og udenfor serveren. Heldigvis har vi en god mental coach tilknyttet MOUZ, som hjælper mig, samt stor støtte i min familie og omgangskreds.

Et internationalt fuldtidshold

Hos MOUZ NXT starter en træningsdag klokken 10:00 og slutter klokken 17:00. Dagen indeholder både teori, kampe og evaluering, mens Chr1zN derudover også laver forberedelse med TOBIZ.

Det er altså et fuldtidsprojekt, hvorfor Chr1zN med stor opbakning hjemmefra har sat skolen på pause.

Lige nu har jeg intet overblik over, hvornår jeg skal læse igen, da det afhænger meget af CS. Jeg lavede sidste år en aftale med mine forældre om at give CS en chance, og de har bakket mig op i det hele vejen.

Skiftet til MOUZ NXT betød også, at Chr1zN skulle til at tale engelsk fremfor dansk. Det har dog ikke været noget problem. Til gengæld har det haft stor betydning, at han ikke er den eneste dansker på holdet, der også tæller 19-årige Q-Q og selvfølgelig holdets danske træner TOBIZ.

Den kan være lidt svært at beskrive, men det giver bare en tryghed at have nogen, der kommer fra Danmark. Vi har en fælles forståelse og samme sociale adfærd. Marcus (Q-Q, red.) er bare en fantastisk holdkammerat. Han er en arbejdshest og holder folk til en høj standard.

Fra top 100 til 30 til 1

Inden for den seneste måned har MOUZ NXT slået ukrainske Monte, der er rangeret som verdens nummer 33, det nye svenske GODSENT-mandskab, samtlige organisationers talenthold samt danske Atlantic og Tricked bare for at nævne et udpluk.

MOUZ NXT selv er i øjeblikket rangeret som verdens nummer 63, så der er et stykke vej endnu for talentholdet, der har ambitioner om at snuse til top 30.

Selvom jeg ikke synes, at vi skal sammenlignes med det “gamle” MOUZ NXT hold, da de var på et andet niveau, end vi er nu, så er ambitionen stadig at komme op at snuse til det samme, som de var omkring top 30.

På den helt lange bane er der dog ingen grænser for Chr1zN, som har et klart mål om at gå i fodsporene på spillere som gla1ve og karrigan.

Mine ambitioner er klare: at komme til at calle på tier 1 niveau.

MOUZ NXT består af:

  • Danmark Chr1zN

  • Danmark Q-Q

  • Jimpphat

  • Nexus

  • sl3nd

#1(Med 0 svar)
3. marts 2023 kl. 11:54
9ne
Er sgu stolt af den knejt. Spillede en del med ham for et par år siden, især da esea grinden var en ting.
Han er godt nok kommet langt.
#2(Med 0 svar)
3. marts 2023 kl. 12:08
Butler
Du er den sejeste Chris💪🏼💪🏼
#3(Med 0 svar)
3. marts 2023 kl. 14:10
larzN
Han skal nok komme op i toppen en dag
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.