CS2 ER LANDET
LIVE

Smadrer hele 4. Division: "Jeg har spillet mit eget spil"

Jonasnhj og Expo eSport Sponsorworld har ubesværet sat sig på toppen i 4. Division A.

I 4. Division A har Expo eSport Sponsorworld lagt sig nærmest suverænt i toppen med ni ud af 11 mulige sejre.

Holdets nyeste stjerne, Jonasnhj, er en stor del bag successen, da han har totalsmadret alle modstandere med en K/D på intet mindre end 1,70 samt rating på 1,48.

Det er dog ikke bare spillernes høje niveau, men derimod den gode holdånd, der har spillet en stor rolle i holdets succes.

Jeg er helt ny på holdet, men selvom at holdet er forholdsvis nyt, betyder det ikke, at man ikke kan spille sammen, som om man har spillet sammen i et år. Vi har en meget god synergi, og vi lytter til hinanden, når der kommer ideer på bordet, og så har vi en organisation, som støtter os i alt, vi laver, fortæller Jonasnhj til Dust2.dk.

For alle fire 4. divisioner samlet topper Jonasnhj stort set alle kategorier på 'Performance Center', og det er der god grund til.

Den 21-årige har nemlig ødelagt alle sine modstandere og har i øjeblikket en vild rating på 1,40 samt K/D på 1,70.

Ifølge hovedpersonen selv ligger der ikke meget bag hans flotte præstationer, men blot sit eget spil samt holdets opbakning.

Jeg har spillet mit eget spil, og holdet har været gode til at lade mig tage initiativ med AWP'en, når jeg har en ide, hvilket har virket godt for os indtil videre. Yderligere har vores hold en god kemi, der gør, at jeg kan spille uden stress.

Expo eSport Sponsorworlds AWP'er har tidligere prøvet kræfter længere fremme i divisionerne, da det har været et par sæsoner i 2. Division, hvor man faktisk endte med at rykke op i ligaens næstbedste række.

Der har dog været en kort pause for den formstærke AWP'er, da han først ville færdiggøre sin elektrikeruddannelse, inden han vendte tilbage for at nå til tops.

Jeg har spillet et par sæsoner før. I 2. Division to gange, hvor vi rykkede op til 1. Division. Men efter det tog jeg en lang pause fra CS på konkurrence plan for at færdiggøre min uddannelse. Nu er jeg klar til at komme til tops.

Regner med førsteplads

Sæsonen er dog kun lidt over halvvejs færdig, og der kan derfor stadig nå at ske meget. Men en selvsikker Jonasnhj regner stærkt med, at de vinder de resterende kampe og dermed snupper førstepladsen og oprykningen som følger.

Vi regner stærkt med at vinde alle vores resterende kampe. Så vi ender top 1 i sæsonen, men alt kan ske.

Af de resterende hold er der dog især to hold, han ser som værende de svageste modstandere.

Med udgangspunkt fra de demoer, jeg har set på dem, ser Halstedhus eller Rødplade ud som de letteste kamp, vi har tilbage.

Hvorfor lige dem? Er de bare dårlige eller hvad?

Nej. Alle hold spiller godt. Det er som udgangspunkt bare de letteste ud af alle.

På mandag venter XI Topform, der indtager en fjerdeplads i 4. Division A.

#1(Med 0 svar)
24. februar 2023 kl. 22:01
wiIIiam
_Hvorfor lige dem? Er de bare dårlige eller hvad? _ :>
#2(Med 0 svar)
24. februar 2023 kl. 23:08
H4teful
Jones J den alt ødelæggende
#3(Med 0 svar)
25. februar 2023 kl. 14:32
ShifuMagi
Jones J er en kæmpe maskine
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.