Det var ifølge dupreeh en skandale, at Vitality smed Overpass.

dupreeh efter exit: "Det er fucking hårdt"

Dust2.dk fangede den danske Vitality-stjerne efter nederlaget til Liquid, og det var en ærgerlig dupreeh, der satte et par ord på kampen.

Vitality blev sent fredag aften sendt ud af IEM Katowice, efter Liquid sejrede 2-1 i kvartfinalen.

Dermed er Vitality færdige ved turneringen, og det var en tydeligt ærgerlig dupreeh, Dust2.dk mødte efter kampen.

Han peger særligt på første map, Overpass, hvor Liquid lavede et vanvittigt comeback, som udslagsgivende.

Det er fucking hårdt, indleder den danske stjerne og tilføjer så:

At vi formår at smide Overpass væk er en total skandale. Vi kommer meget godt igen på Nuke, og det sidder ikke i holdet. Og så ved jeg ikke. Så sejler det bare på Mirage.

Vi taber så mange runder, vi ikke må tabe, og det er bare fucking ærgerligt. Jeg synes, vi spillede bedre end dem. Vi taber bare, fordi vi laver for mange små dumme fejl, lød det fra dupreeh.

Svært ved at finde fodfæste

I nederlaget til Liquid endte dupreeh med Vitalitys laveste rating, 0.92, og den danske stjerne lægger heller ikke skjul på, at han har det svært på serveren for tiden.

Jeg synes, det er hårdt, og jeg synes, det er svært at performe på det her hold i øjeblikket, ikke fordi der er nogen der gør noget, men jeg kan overhovedet ikke finde mit fodfæste.

Det, synes jeg, er mega svært, for jeg synes stadig, jeg har noget at skulle have sagt, men jeg kan bare ikke finde ud af at være konsistent i øjeblikket og ramme de skud, jeg skal ramme.

Det er bare mega hårdt, og jeg har ledt og ledt og ledt og ledt, og nu er jeg bare ved at blive frustreret over ikke at kunne finde nøglen til det, fortæller dupreeh.

Har du en fremtid på det her hold?

Det er ikke mit kald. Vi arbejder hen mod at være gode til majoren, og vi havde da håbet på at være bedre. Det var stadig et fint resultat, at vi laver her.

Men vi skulle have været i den semifinale. Det var kun Heroic-kampen, hvor vi var virkelig, virkelig dårlige.

Men jeg ved det ikke, jeg synes bare, det er svært.

Godt at være tilbage

Fredagens kamp på scenen i Spodek var samtidig et gensyn for dupreeh, der efter fire år igen var tilbage i den mytiske arena i Katowice.

Og det var trods kampen rart at være tilbage, slår danskeren fast.

Det var selvfølgelig mega fedt (at være tilbage, red.). Det er altid fedt at spille på scenen. Jeg mærkede måske ikke publikum så meget.

Jeg ved ikke, om der var færre mennesker, fordi det er fredag, eller om kampen bare ikke var særligt spændende, ja jeg ved det ikke.

Kunne det være, fordi du ikke har Astralis-trøje på?

Det kan også være det. Men jeg synes faktisk, at publikum virkede til at at være mere med os. Det er altid fedt at få lov at spille på scenen, så jeg håber, jeg når at opleve det en gang til, slutter dupreeh.

Vitality er med nederlaget ude af IEM Katowice. Liquid tørner sammen med G2 i semifinalen lørdag.

#1(Med 1 svar)
11. februar 2023 kl. 08:04
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sjældent, at CS-spillere giver så meget af sig selv, men det er virkelig interessant at læse sådan et interview. Man kan jo nærmest mærke frustrationen i svarene.
#3(Med 0 svar)
11. februar 2023 kl. 08:07
nylsnej
Helt enig.
#2(Med 0 svar)
11. februar 2023 kl. 08:06
nylsnej
Det gør sgu helt ondt at læse. Klart man vender den indad, når der tabes en tæt kamp, som man selv underperformer i. Håber han finder rytmen igen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.