Søger du hold til næste sæson?
11D : 05T : 40M : 48S

Stem her: Hvem er Ugens Spiller i POWER Ligaen?

Vi er nu halvvejs i den 22. sæson af POWER Ligaen, og vi skal endnu engang have fundet Ugens Spiller.

POWER Ligaens 22. sæson er nu nået halvvejsmærket, og mandag, tirsdag og onsdag i denne uge var der heftig aktivitet blandt mandskaberne i POWER Ligaen.

Her fastholdt Tricked sin førsteplads, Astralis Talent bragte sig komfortabelt på andenpladsen, og så lykkedes det i sidste øjeblik for Prosapia at spille sig over nedrykningsstregen.

Og det er netop hos de tre mandskaber, at vi finder ugens udvalgte i denne uge. For PR1mE var nemlig stærkt medvirkende til Trickeds to sejre over henholdsvis Sashi og Flames Ascent, hvor den 21-årige riffelspiller skød 31 i hver af de to kampe.

Lige efter Tricked følger Astralis Talent i tabellen, og det skyldes ikke mindst Altekz, som gennem hele sæsonen har været flot spillende og er med i toppen af flere statistikker i Performance Centeret.

I ugens kampe var det særligt mod Atlantic, MASONIC og Prosapia, at Altekz var suverænt spillende.

Nyt ansigt

Sidst men ikke mindst vender vi blikket mod tOPZ, som ikke ellers har fået så meget opmærksomhed, når der skal kåres Ugens Spiller her på Dust2.dk.

Det skyldes primært, at Prosapia ikke har været synonym med 16 runder før modstanderne, og således lykkedes det først tirsdag i denne uge at hente sæsonens første point.

Det var blandt andet takket være tOPZ, som viste vejen for Prosapia. For efter choksejren over Tricked, så holdt de momentum og vandt både over Atlantic og CEPTER BITSKINS og er nu over nedrykningsstregen.

Som altid er der fem kasser Red Bull på højkant til Ugens Spiller.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 9:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Stem her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.