stavn og co. har været turneringens bedst ratede hold indtil videre.

Her er vejen til finalen

Heroic skal enten møde NAVI eller de forsvarende majorvindere, mens HooXi og co. kan ramle ind i Vitality.

Der venter en potentiel gentagelse af majorfinalen fra Rio, når Heroic lørdag skal spille semifinale ved IEM Katowice.

ESL har nemlig løftet sløret for brackets til kvart- og semifinaler, og her står det klart, at Heroic skal møde vinderen af fredagens første kvartfinale, som står mellem NAVI og Outsiders.

Her er det især jabbi, det skal komme fra. Det har i hvert fald været tilfældet ved turneringen indtil videre, hvor den 19-årige dansker lige nu er den højest ratede spiller med et gennemsnit på hele 1.39.

Fredagens anden kvartfinale står mellem Vitality og Liquid, der tirsdag aften sendte FaZe ud af turneringen. Her får dupreeh og Magisk mulighed for at hævne deres landsmand, karrigan, som med nederlaget til Liquid måtte udskyde drømmen om en Intel Grand slam til FaZe.

Eneste ubesejrede i top 10

Vinderen af kampen mellem Liquid og Vitality kan se frem til at møde HooXis velsmurte G2-maskine, der er det eneste hold i top 10, som endnu ikke har tabt i år.

Faktisk har HooXis tropper ikke tabt et map siden 16. december, da de vandt 2-1 over Vitality ved BLAST Premier World Final i Abu Dhabi.

Titlen som eneste ubesejrede hold i top 10 i 2023 delte de ellers med Vitality, men dupreeh og co. måtte se sig slået af Heroic i tirsdagens gruppefinale i gruppe B.

Programmet for slutspillet er:

Fredag - Kvartfinaler

  • 15:30 - NAVI vs. Outsiders

  • 19:00- USA Liquid vs. Vitality

Lørdag - Semifinaler

  • 15:30 - Danmark Heroic vs. NAVI/Outsiders

  • 19:00- G2 vs. Liquid/Vitality

Søndag - Finale

16:00 - G2/Liquid/Vitality vs. Heroic/NAVI/Outsiders

#1(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 10:49
JernLars
Næsten 100 på at det bliver Heroic mod G2 finale. Både NAVI og Outsiders ser rimelig tamme ud for tiden, og burde ikke være et problem for Heroic. Jeg glæder mig!
#2(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 10:59
JSs
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
CoL vandt i går andet map mod Outsiders. Det ekstraordinære ved den præsentation, var at CoL, kun eleminerede Outsiders i den sidste runde. Dvs. at Outsiders savede i 15 runder, heraf 6 på T-siden, selv sidste runde, hvor Jame lader tiden løbe ud i en 1 vs. 3.

Jeg gad godt at se en statistik på, hvor mange hold som har tabt deres eget map, når valget er faldet på Anubis. Af hvad jeg har observeret, så tror jeg der signifikant stor forskel på Anubis i forhold til alle andre maps. :)
#3(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 11:23
nylsnej
Kæmpe danskerfest i playoffs ! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.