Udover TITANS har Nodios også hold som Copenhagen Flames og x6tence på CV'et (Foto: Tricked)

Nodios: "Det er lidt trist"

Tricked-spilleren ærgrer sig over, at Tricked-eventyret nu er slut efter lidt over tre måneder.

Tirsdag kom det frem, at der ikke fremover kommer til at være et professionelt CS:GO-hold i Tricked-trøjer.

Organisationen nedjusterer nemlig sine sportslige ambitioner, og dermed kan alle professionelle spillere kvit og frit skifte til nye hold.

En af dem er Nodios, der dermed kun nåede lidt over tre måneder i Tricked, som han sluttede sig til i midten af oktober sidste år efter et fejlslagent TITANS-projekt. Og at der nu igen er rod på holdfronten ærgrer den 23-årige spiller.

Det er lidt trist, starter Nodios med at konstatere, inden han sætter lidt flere ord på:

Jeg vil gerne være ærlig og erkende, at jeg også gik ned i løn for at kunne komme ind i Tricked. Der tænkte jeg, at nu går jeg måske lidt ned her, men så har jeg et sted, hvor jeg kan udvikle mig og være et stykke tid.

Jeg tænkte, at Tricked er jo et af de steder, hvor man kan blive i lang tid, og man kan holde sammen i lang tid, fordi organisationen er struktureret, og der er styr på tingene. Og så går der tre måneders tid, og så er vi ude i kulden igen.

Havde håbet på mere

Tricked blev i november købt for et stort millionbeløb af det svenske investeringsselskab RightBridge Ventures, der blandt andet også tidligere har købt Singularity.

Det store millionbeløb blev betalt i aktier i RightBridge Ventures, således at Trickeds ejere i stedet kom til at have en aktieandel på næsten 18% i den svenske investeringsfond.

Nodios husker tilbage på fortællingen til spillerne, da RightBridge Ventures kom ind i billedet, og det er ikke helt en fortælling, han kan genkende nu.

Vi fik at vide, at svenskerne havde købt Tricked, og at det ville gavne os på nogle punkter.

Det var det, vi fik at vide, i forhold til, at der ville være nogle større budgetter at arbejde med. Og det kunne være, at der blev tildelt nogle flere penge til os, i forhold til organisationen rundt om os som spillere.

Er det den følelse, du sidder tilbage med nu?

Nej, altså jeg havde håbet på lidt mere. Winspai røg jo, og der fik vi at vide, at det var for at prioritere, at vi kunne få en 100% fuldtidscoach, fordi han havde noget undervisning og sådan noget, hvilket man heller ikke kan bebrejde ham for at have.

Så planen var jo at få en fuldtidscoach, så vi kunne gå 100% ind i det her show. Og så gik der jo ikke så lang tid, og nu sidder vi her.

Ny coach kom der trods alt, for tilbage i midten af januar i år blev larsen præsenteret som ny mand ved Tricked-roret. Og under en måned efter er det nu slut.

Men står det til Nodios er det ikke slut med at spille sammen med Lucky, IceBerg og resten af Tricked-mandskabet.

Planen lige nu er, at vi har en opsigelse på tre måneder i Tricked. Og der fortsætter vi som hold, os fem spillere. Og så må vi jo se, hvordan det går.

Vi har fået at vide, at vi gerne må smutte gratis. Så hvis der kommer en anden organisation, der er interesseret i os, så er vi da villige til det, hvis det selvfølgelig giver mening. Men ellers er planen, at vi spiller sammen, og så må vi se, hvad der sker.

Og hvis én af jer får et tilbud?

Planen er, at vi fortsætter fem sammen. Men vi har også været meget åbne overfor hinanden med, at hvis der kommer nogle muligheder, som giver mening, så vi er nødt til at tage den derfra. Der er selvfølgelig nogen, der bor hjemme, så de har måske ikke så mange udgifter i deres hverdag, men så er der også andre, som bor ude, som har lidt flere udgifter, som måske ikke kan sidde uden løn i tre-fire-fem måneder.

Dust2.dk arbejder på at få en kommentar fra RightBridge Ventures.

Tricked består af:

  • Danmark Lucky

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark Nodios

  • Danmark kwezz

  • Danmark larsen (Coach)

#1(Med 0 svar)
7. februar 2023 kl. 18:12
popechild
Det sgu syndt Nodios ikke kan få noget stabilt :(
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.